Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Μικρόβια στο γυμναστήριο - Πώς να προστατευθείτε...

logo newsletter

 

gymnasthrio.jpgΜικρόβια στο γυμναστήριο - Πώς να προστατευθείτε


Στα μικρόβια και τα παθογόνα βακτήρια που υπάρχουν στα όργανα των γυμναστηρίων επικεντρώθηκε πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε από τη βρετανική ιστοσελίδα FitRated.
Διαβάστε περισσότερα


screen-shot-2013-08-13-at-12-51-54-pm.pngΔωρεάν εξετάσεις μαστού από το «Άλμα Ζωής»


Την δυνατότητα δωρεάν κλινικής εξέτασης μαστού σε νέες γυναίκες 20-39 ετών παρέχει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και κλινικής εξέτασης νέων γυναικών (ηλικίας 20-39 ετών) με τίτλο «Πρόσεξε το στήθος σου... Σαν τα μάτια σου!».
Διαβάστε περισσότερα


kolasgono_ston_organismo.jpgΔιατροφή που θα βοηθήσει στην παραγωγή αλλά και στη διατήρηση του κολλαγόνου στον οργανισμό μας.


Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και συμβάλλει στην αύξηση της μηχανικής αντοχής των συνδετικών ιστών. Το κολλαγόνο συναντάται πολύ συχνά με την ελαστίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα των ιστών.
Διαβάστε περισσότερα


skhsh.jpgΓυμναστική στο σπίτι 5 χρήσιμες ασκήσεις


Forward lunge
Λυγίστε το ένα πόδι μπροστά αργά και τοποθετείστε τα χέρια σας στην μέση κρατώντας την ίσια σε ορθή γωνία. Επαναλάβετε με το άλλο.
Διαβάστε περισσότερα


thumbnail_STOGIATRO.jpgΜαθητές: Η αντιμετώπιση του άγχους των εξετάσεων


Διανύουμε περίοδο εξετάσεων... δεν είναι μόνο οι πανελλαδικές, αν και έχουν ειδική βαρύτητα στο μυαλό όλων μας... Είναι οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις Γυμνασίου και Λυκείου, οι εξετάσεις για τα Πρότυπα, οι εξετάσεις για τις ξένες γλώσσες...
Διαβάστε περισσότερα


esterilidad_sto_giatro.jpgΕνδομητρίωση: πως σχετίζεται με την υπογονιμότητα;


Η ενδομητρίωση είναι μία ασθένεια που προσβάλλει γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και μπορεί να προκαλέσει πόνο στην πύελο και υπογονιμότητα.
Διαβάστε περισσότερα


anorexia_kai_sxoleio.jpgΝευρική ανορεξία και βουλιμία εξαιτίας του σχολείου


Το 6% των κοριτσιών στην εφηβεία τους, δηλαδή αναλογικά δύο μαθήτριες σε μια τάξη 30 παιδιών, εμφανίζουν διαταραχή πρόσληψης τροφής, όπως νευρική ανορεξία ή το αντίθετό της, νευρική βουλιμία, σύμφωνα με νέα Bρετανοσουηδική επιστημονική έρευνα.
Διαβάστε περισσότερα


newego_sto_gia.JPGTα μπαχαρικά που αδυνατίζουν


Το υγιεινό, διαιτητικό φαγητό δεν πρέπει να είναι συνώνυμο του... νοσοκομειακού νερόβραστου κοτόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα