Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Το πρώτο «κάψιμο» στον ήλιο: 3 tips για να το αντιμετωπίσετε

logo newsletter

 

Μαζική τροφική δηλητηρίαση προσφύγων στο HOT SPOT του Πειραιά.


Κατα την εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο προσήλθαν απο το ΗΟΤ SPOT του Πειραιά 80 πρόσφυγες  με οξεία τροφική δηλητηρίαση.
Διαβάστε περισσότερα

kacimo_ston_hlio.jpgΤο πρώτο «κάψιμο» στον ήλιο: 3 tips για να το αντιμετωπίσετε


Oι πρώτες εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει και μαζί με αυτές τα πρώτα «ααααχ» από τα καψίματα σε πλάτες, ώμους και όπου αλλού.
Διαβάστε περισσότερα

trixvto_tis_kefalis.jpg«Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο για τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού»


Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες και καθηγητές Πανεπιστημίων θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές έρευνες και εργασίες που φέρνουν την επανάσταση στις θεραπείες των παθήσεων του τριχωτού.
Διαβάστε περισσότερα

eksosomatiki_gonimopoihsh.jpgΠεριορισμοί στην έγκριση φαρμάκων για εξωσωματική


Νέους αυστηρότερους περιορισμούς στη χορήγηση φαρμάκων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, θέτει ο ΕΟΠΥΥ για τις ασφαλισμένες του. 
Διαβάστε περισσότερα

giatros_me_progenetilok_test.jpgΠρογεννητικό τεστ Ελλήνων επιστημόνων ανιχνεύει για πρώτη φορά διεθνώς περισσότερο από 90% των σοβαρών γενετικών νοσημάτων


Ένα νέο γενετικό τεστ που ανιχνεύει εύκολα και με ασφάλεια εκατοντάδες διαφορετικά γενετικά νοσήματα από τα πιο σοβαρά που μπορεί να προσβάλουν το παιδί που θα γεννηθεί, επινόησαν για πρώτη φορά στον κόσμο, επιστήμονες στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα

prasinotsai_APOLEPISI.jpgΑπολέπιση με πράσινο τσάι


Το πράσινο τσάι παρασκευάζεται μέσω αποξήρανσης των φύλλων που συλλέγονται από το φυτό Camelia sinensis, το οποίο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες καταπολεμούν τις βλαβερές για τον οργανισμό ελεύθερες ρίζες και συμβάλλουν στην αντιγήρανση και την καλή υγεία.
Διαβάστε περισσότερα

dental-care_eopyy.jpgΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ 1ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η ανάγκη για δημόσια οδοντιατρική περίθαλψη γίνεται επιτακτικότερη στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, καθώς η δαπάνη για οδοντιατρική φροντίδα είναι από τις πρώτες που περικόπτονται όταν μειώνεται το εισόδημα των νοικοκυριών.
Διαβάστε περισσότερα


tsai_me_lemoni.jpgΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΣΑΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


Οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Δευτεροβαθμίων Υγειονομικών Φορέων κ.κ. Μιχαήλ Βλασταράκος, Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Κατσίκης, Πρόεδρος της Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Σεραφείμ Ζήκας, μέλος της Διοίκησης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Μαγδαληνή Βουδούρη εκπρόσωπος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου στο ΤΣΑΥ συναντήθηκαν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 ώρα 13.00 στα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με τη συμμετοχή του Προέδρου του Τομέα Υγειονομικών του ΤΣΑΥ κ.Στάθη Τσούκαλου και του ειδικού αναλογιστή κ. Β. Μαριού, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα δημιουργίας Επαγγελματικού Ταμείου.
Διαβάστε περισσότερα