Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics Λουτράκι 2016, Συνέντευξη Τύπου

Περιφέρεια Πελοποννήσου
Δελτίο Τύπου
Displaying IMG_9832.jpg
Στη σημερινή (χθεσινή) Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα Special Olympics Ηellas στο ξενοδοχείο Athens Plaza  συμμετείχαν ο Πρέσβυς ε.τ και Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής των Special Olympics Hellas κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης  και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.
Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης. Την συνέντευξη τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου


Displaying LP1_0519.jpg
Ο αθλητής των Special Olympics Hellas Γιάννης Στρατηγόπουλος καλωσόρισε τους ομιλητές και τους δημοσιογράφους και εκ μέρους όλων των αθλητών ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες.

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας παρουσίασε την διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics ''Λουτράκι 2016'' οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από 18-22 Απριλίου και οι οποίοι βρίσκονται στην τελική ευθεία.  Επίσης κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ανέλυσε την προσεχή πορεία και τους στόχους του οργανισμού. 

Displaying LP1_0757.jpgΗ κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη εξέφρασε τη συγκίνησή της που βρίσκεται στην οικογένεια των Special Olympics και διαβεβαίωσε ότι σαν Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής θα είναι πάντα αρωγός σε όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας στις ευχαριστίες του Προέδρου για την αμέριστη υποστήριξη που από την πρώτη στιγμή έδωσε για την διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων, δήλωσε ότι θα παραμένει πάντα δίπλα στα Special Olympics Hellas με όποιο τρόπο μπορεί.

Displaying LP1_0786.jpgΟ Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης αναφέρθηκε στην πόλη του Λουτρακίου η οποία είναι πανέτοιμη να δεχθεί τους Αθλητές, τα Μέλη των Οικογενειών, τους Εθελοντές από όλη την Ελλάδα Διαβεβαίωσε ότι και στο μέλλον, με προθυμία, θα θέτει στη διάθεση των Special Olympics όχι μόνο τις Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και όλες τις δομές του Δήμου.  

Όλοι μαζί ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους Αθλητές!