Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΞΕΠΟΥΛΑ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ

Τον τόπο της σκληρότερης εκπαίδευσης των πιο τολμηρών νιάτων της ελληνικής φυλής, τη Νήσο Φλέβες του Πολεμικού Ναυτικού στο Σαρωνικό, φαίνεται να ξεπουλά σε Άραβες και Εβραίους ο ανεκδιήγητος Υπουργός  Άμυνας της πιο καταστροφικής κυβέρνησης στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Μήπως η ιδέα αυτή του κ. Καμένου συμπίπτει με την ιδέα του κ. Μάρδα για τη νήσο των συνεδρίων και του κοινού τους δασκάλου;  
Εκεί που νέα παιδιά κάνουν το θάρρος τόλμη, εκεί που γενεές ανδρώθηκαν στην πιο σκληρή εκπαίδευση του ΝΑΤΟ εκεί που πήγαν όσοι πίστεψαν στη θυσία προς την πατρίδα, ο "businessman" κ.Καμένος χωρίς ντροπή μετράει εκατομμύρια  ευρώ για επενδύσεις. Αραβικό Resort ή εβραϊκό Silicon Ιsland.
Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ληφθεί η επιλογή της συγκεκριμένης νήσου που ελέγχει το Σαρωνικό και ο Μεταξάς έχτισε οχυρά για την υπεράσπιση του Πειραιά και της Αττικής. Χιλιάδες νήσους έχει το Αιγαίο, τις Φλέβες των Ενόπλων Δυνάμεων επιλέγει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να σταματήσει το ρου της πολεμικής μας ιστορίας. Να λιώσει την πολεμική μας ιστορία.
Τι πιο ιδανικό χτύπημα στο ηθικό  ανδρών με ψυχή. Που τραγουδούν για τη Μακεδονία την ελληνική και όχι για αυτή όπου μπαινοβγαίνουν ανενόχλητες  οι Ειδικές Δυνάμεις των ανύπαρκτων Σκοπίων, με Υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμένο πατώντας σπιθαμές εδάφους ελληνικές. Τον πατριώτη των military business, τελικώς.
Ας μας πει, λοιπόν, ο κ.Καμένος, όταν περνά με το κότερο του από εκεί, πόσο στοιχίζει μία ώρα ιστορίας στις Φλέβες που κάποιοι ανόητοι θυσίασαν νιάτα και ζωές, για να δούμε αν πουλάει σε καλή τιμή. Τραγικός και ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ  κ.Αποστολάκης, διοικητής κάποτε των ΟΥΚ που φωτογραφίζεται δημοσίως να πηδά από τα αεροπλάνα για να μας δείξει τη μαχητικότητα και την τόλμη του. Πόσο κοστίζει η σιωπή του, αλήθεια;
Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που διακαώς και απαρεγκλίτως ελέγχει την άμυνά μας διά του κ.Καμένου, του διευθυντή του Γραφείου του πόντιου αποστράτου πτεράρχου κ.Συμεωνίδη και του κοινού πνευματικού τους ινστρούχτορα, κρίνοντας δικαίους και αδίκως. Μόλις πριν από λίγο καιρό το πάλαι ποτέ έγκυρο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων διαλαλούσε επίσημα άλλο ένα χτύπημα στο ηθικό του Στρατού μας. Τη διάθεση των καλοκαιρινών οικημάτων των οικογενειών των Αξιωματικών Στρατού στον Άγιο Ανδρέα στους απρόσκλητους μετανάστες, που στόχο είχε να αποκλείσει τις άθλια μισθοσυντήρητες οικογένειες από λίγες ημέρες ξενοιασιάς. Για όλα έχει τελικά σχέδιο ο γραφικός Έλληνας Γκιουλέν.
Το thedayaftergr προτείνει στον πατριώτη κ.Καμένο να αφήσει ήσυχες τις Φλέβες, στους καλύτερους πολεμιστές της φυλής μας και να επισκέπτεται άλλες εξωτικές νήσους με το κότερο όταν τελειώσουν οι τελευταίες ημέρες της ελληνικής Πομπηίας που διανύουμε. Να μείνει και κάτι για τους ανόητους που δεν τίμησαν τη γενιά φυλακισμένων υπουργών, και για τους επόμενους που έρχονται να διαφυλάξουν τα ιερά και όσια μας. Αυτά που λυσσαλέα θέλουν κάποιοι να παραδώσουμε αμαχητί. Για να εξασφαλίσουν μία δόση παραπάνω πολιτικών ψευδαισθήσεων. Για να διαλύσουν την Ελλάδα.
Ας γίνει η "μπίζνα" της σιλικόνης σε τόπο χωρίς μάρτυρες...

Thedayaftergr