Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ...





Λουτράκι 13 Απριλίου 2016


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Είναι επιβεβλημένο σήμερα οι ταγοί να έχουν συναίσθηση ευθύνης. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο οποίος αγκομαχάει, όχι γιατί κουβαλάει το βαρύ φορτίο της ευθύνης και του καθήκοντος, αλλά αυτό των καμουφλαρισμένων προθέσεων.
Το θεσμικά αδόκιμο, ουσιαστικά αντιπαραγωγικό και επικίνδυνο τρόπο που κινείται ο «θορυβομανής» Πέτρος Τατούλης, για το έργο της διασύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, ανέδειξε με δηλώσεις της η αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων Μαρία Πρωτοππαπά.

Η Μαρία Πρωτοπαππά, διακρίνοντας τις ιδεολογικές μεταπηδήσεις του Πέτρου Τατούλη, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για το Λουτράκι και τους πολίτες του, δήλωσε στον τηλεοπτικό φακό:
«Η δημοτική μας αρχή θέλει τον προαστιακό μέσα στο Λουτράκι, αλίμονο αν δεν το θέλαμε αυτό.
Ανήκω στους δημοτικούς συμβούλους που το έχουν υπερψηφίσει. Όμως εδώ, παίζονται παιχνίδια και δεν μιλάω για την δημοτική μας αρχή. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Ότι αποφασίζουμε αυτό ισχύει. Δεν ξέρω όμως τον ρόλο της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Την μια λέει έτσι, την άλλη αλλιώς, μια το ένα μια το άλλο, όπως κάνει και με τα σκουπίδια!
Η περιφέρεια Πελοποννήσου τόσο καιρό ρίχνει χρήματα πολλά στην νότια Πελοπόννησο.
Το Λουτράκι τώρα στα δύσκολα χρειάζεται βοήθεια, τώρα έχει ανάγκη. Ας αποφασίσει η περιφέρεια Πελοποννήσου, να δεσμεύσει χρήματα από το ΕΣΠΑ να κάνει την επέκταση του προαστιακού προς το Λουτράκι, θα του το ανταποδώσει».
Οι προαναφερόμενες δηλώσεις της αντιδημάρχου  Μαρίας Πρωτοππαπά, επαναβεβαιώνουν με τα πιο φωτεινά χρώματα, τις καταγγελίες της Πρωτοβουλίας πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού στο Λουτράκι, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν το πως ο Πέτρος Τατούλης εκτροχιάζεται από τις ράγες της λογικής και του καθήκοντος.


Dimitris Karapatas