Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δημοσιεύτηκε 11 Απριλίου 2016

Το νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνει το καθεστώς Τσίπρα - Καμένου για να εξασφαλίσει την αιώνια δουλεία των Ελλήνων υπηρετώντας τη διεθνή μαφία. 
Την επιμήκυνση των δανείων σε όλο τον 21ο αιώνα και το αιώνιο σούρσιμο στην ιστορία αποτελούν το διακαή πόθο των κυβερνώντων σε αντάλλαγμα διατήρησης του σηψαιμικού κοινωνικού ιστού τους.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο πνευματικός του καθοδηγητής που τον δημιούργησε ξοδεύουν ένα - ένα τα χαρτιά των εκβιασμών χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο κέρδος τους ο χρόνος και η απογοήτευση των Ελλήνων. Σε αυτά ποντάρει ο Έλληνας Γκιουλέν και η Όλγα της Λωζάννης για να σύρουν την Ελλάδα μέχρι τις αμερικανικές εκλογές και την ανατίναξη του παγκόσμιου χωριού. Φρούδες ελπίδες για μία άλλη Μακεδονία, ένα νέο ανθελληνικό Βυζάντιο, μία διάλυση της Ελλάδας.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα υπογράψει και δεν  θα ψηφίσει τίποτα. Θα ταξιδέψει σε Κίνα και Ρωσία για λίγα μετρητά μέχρι το Νοέμβριο. Να ρίξει την μπάλα στην κερκίδα, στους χιλιάδες οπαδούς του που του φωνάζουν όλοι μαζί: « Η Παράγκα να κερδίζει και η Ελλάδα να εκφυλίζεται». Αν χάσει η Παράγκα να πέσει και η Ελλάδα. Χάσει κερδίσει ό,τι και να έρθει η Ελλάδα να διαλυθεί.
Η Ελλάδα είναι επίσημα πλέον ο παγκόσμιος ανεξέλεγκτος δίαυλος πάσης φύσεως λαθραίων. Αγαθών, ψυχών και ιδεών. Η διώρυγα Σουέζ της άσπρης σκόνης που εξαγοράζει Υπουργούς στα σοκάκια της Μυκόνου και δυναμιτίζει την υφήλιο. Ένας λαός αμετανόητος που ακόμα νοσταλγεί την προ Lehman Brothers εποχή να ξανάρθει. Θυμίζει κάτι Ρώσους κομμουνιστές που με κονκάρδες στα παγωμένα πεζοδρόμια νοσταλγούν τον Στάλιν να ξανάρθει. Μέχρι να πεθάνουν όλοι και να καταλάβουν οι νεώτεροι ότι νέα Χούντα δεν θα γίνει ποτέ.
Το σχέδιο Τσίπρα και Καμένου για την καταστροφή της Ελλάδας είναι ανόητο και αυτοκαταστροφικό. Ακόμα και ο Τσαουσέσκου είχε καλύτερο. Σύντομα θα σκιστεί στα δύο και θα πεταχτεί στο καλάθι αχρήστων της ιστορίας. Μία νέα Ελλάδα, μία νέα Ευρώπη θα γεννηθεί από πραγματικούς Έλληνες που δεν ελέγχονται από το δίκτυο Γκιουλέν και τη διεθνή μαφία υποδούλωσης των λαών. Οι ντυμένοι Λεωνίδας Εφιάλτες θα χαθούν και νέα παλληκάρια που δεν πέφτουν στα τέσσερα για προκοπή θα αυγατίσουν τον τεράστιο ελληνικό πλούτο που θα φέρει την ευημερία μας. 
Μέχρι τότε όλοι οι σάπιοι ελληνικοί θεσμοί θα εξευτελιστούν όσο ποτέ άλλοτε μέσα στην ταραχή τους. Το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπό τους θα αποκαλυφθεί και χαθεί. Μία μόνο στιγμή φτάνει για την αποκάλυψη. Ένα δευτερόλεπτο είναι ικανό ν’ αλλάξει την ιστορία ενός λαού.   
Τρία γράμματα αρκετά. Ένα μικρό ΟΧΙ στο καθεστώς του Έλληνα Γκιουλέν, ένα μεγάλο ΝΑΙ στην αδούλωτη Ελλάδα της φωταγωγημένης Ευρώπης. 
Σε λίγο θα σημάνουν οι καμπάνες και θα είναι η 20ή Ιουλίου... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr