Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ

Μία η Μακεδονία η ελληνική, η Μακεδονία του Πάνου Καμμένου. Μία η Μακεδονία η άλλη, η Μακεδονία του κ.Μουζάλα. Μία η Μακεδονία η πρώην και μία η Μακεδονία των άλλων.
Όπως βαράει τα νταούλια ο Αλέξης ο Τσίπρας ο επαναστάτης, στο τέλος θα χάσουμε το μέτρημα με τις Μακεδονίες θα χάσουμε και την Ελλάδα στην παραζάλη. Τη Θράκη, την Ήπειρο, τα Δωδεκάνησα και τα Επτάνησα, τι να κάνουμε με δαύτους. 
Ο Στρατός μαγειρεύει, η Εκκλησία αγορεύει και η πολιτική υπονομεύει. Στη μέση ο λαός στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ στον παραλογισμό και ΑΝΕΛ στον παγκόσμιο πρωταθλητισμό κυβίστησης. Με άγνοια κινδύνου ο λαός απολαμβάνει τα μεσημεριανά και τα γυράδικα περήφανος γα την καταγωγή του και την επί πιστώσει διαιώνισή του. Για πληρωμή των γραμματίων κουβέντα ουδεμία. Ούτε η Κύπρος δεν μας συγκινεί. Εμείς είμαστε μία άλλη χώρα, μόνη σε όλη την υφήλιο. Σε λίγο ίσως το Σουδάν και η Βόρεια Κορέα μας φτάσει στον πατριωτισμό.
Ημέρες αριστοφανικής κωμωδίας ζει η Ελλάδα θάβοντας στα μπαούλα και κάτω από το αγαπημένο χαλί της προδοτικής Μεταπολίτευσης τις τραγωδίες, παλιές και επερχόμενες.
Ο ελληνικός λαός είναι το θύμα μίας κακόγουστης στημένης φαρσοκωμωδίας της ιστορίας που τον έχει πρωταγωνιστή ως σε ένα τσαντίρι της Ανατολής. Έναν νομάδα της σύγχρονης ιστορίας που ταξιδεύει πια μακριά από την ξεχασμένη πατρίδα του με τα γυναικόπαιδα φυλακισμένα. Τα ελληνικά νιάτα παιδιά των φαναριών του παγκόσμιου χωριού.
Χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή.
«Στα τέσσερα εμείς δεν πέφτουμε» φωνασκούσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που μπέρδεψε την άμυνα με την υποχώρηση και τρέχει και δεν φτάνει τώρα να υπερασπιστεί τη δόλια την πατρίδα. Τους ανεξάρτητους Έλληνές του που και αυτοί ακόμα δεν γνωρίζουν πόσες Μακεδονίες αναγνωρίζουν.

Η κλεψύδρα της ανόητης εξουσίας αδειάζει μαζί με τα άσφαιρα πυρομαχικά του Αλέξη Τσίπρα που πάνω από ένα χρόνο πυροβολεί στον αέρα και παλεύει μάταια να γυρίσει πίσω το χρόνο. Την Ελλάδα διαλύει αποκλειστικά και υπεύθυνα.

Την ιστορία δεν διαβάζει να δει πως η Ελλάδα κόκκινη δεν βάφεται χωρίς μπογιές και εκλιπαρεί όλους τους δυνάστες μας για λίγες ώρες εξουσίας. Τι ουτοπία. Την υπογραφή του δεν τη βάζει για να μοιράσει φόρους στο λαό και να τον μαστιγώσει βάναυσα. Χωρίς ελπίδα, χωρίς Θεό.

Θα τη βάλει και θα πει κι ένα τραγούδι πασχαλινό γιατί ο Έλληνας δεν γιορτάζει με τραπέζι αδειανό. Ο οβελίας θα γυρίσει, ο Διάκος θα ξυπνήσει και η Λαμπρή είθε να φανεί. 

Η Ελλάδα θα απελευθερωθεί από τον τούρκικο ζυγό, τους εξαρτημένους στην προδοσία Εφιάλτες και η Μακεδονία θα ξαναγίνει μία και ελληνική, με πρωτεύουσα την Αμφίπολη, την πόλη όλων των Ελλήνων…
 

Thedayaftergr