Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

Χέρι με χέρι βγήκαν από το Προεδρικό Μέγαρο η δικέφαλη Κυβέρνηση της μοιραίας σκισμένης σελίδας της ελληνικής ιστορίας του 21ου αιώνα. Ο ένας για τον Τούρκο τράβηξε και ο άλλος για την εικονική πραγματικότητα.
Τα λασπόνερα της Ειδομένης είναι η Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμένου. Μία πατρίδα παραμορφωμένη, υποταγμένη και στριμωγμένη στη γωνία έτοιμη να πέσει στο καναβάτσο.  Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα οι ντυμένοι Έλληνες.
Σήμερα παρέδωσε την εξουσία ο Πρωθυπουργός της εθνικής καταστροφής Αλέξης Τσίπρας. Ο άνθρωπος που παρέδωσε τα πάντα στους Γερμανούς, συνεργάστηκε με τους Τούρκους προσκυνώντας το συνωστισμό της Σμύρνης και έπνιξε στα νερά του Αιγαίου κάθε ελπίδα εθνικής ανάτασης.
Καταληψίας της Πρωθυπουργικής Καρέκλας πασχίζει για την Ελλάδα των ανίκανων που επιλέγει να αναδεικνύει. Σε κάθε απόφασή του, σε κάθε κίνησή του  συμβολίζει την τυρανία του καθεστώτος που επί 43 συναπτά έτη απλώθηκε σε όλη τη χώρα κρατώντας την τώρα σφιχταγκαλιασμένη με τον αργό θάνατό της.
Μάταια αναζητεί ακόμα την πολιτική του επιβίωση. Δεν κατάφερε να πείσει όλους για μία εθνική αυτοκτονία και αναγκάστηκε ως Πρωθυπουργός μετά από 8 ώρες να καταγράψει τις ειλημμένες αποφάσεις της Ευρώπης ως απαίτηση των αμαρτωλών ελληνικών κομμάτων για την επίκλησή τους μετέπειτα στο λαό ως επιτυχία. 
Η Ελλάδα δεν είναι η χώρα που επιβαρύνθηκε περισσότερο από τους λαθρομετανάστες. Ας πάει μία βόλτα στην πλατεία της Κολωνίας να καταλάβει. Ας μιλήσει με τους πληροφοριοδότες του για να μάθει τα κέρδη ενός επαίσχυντου έτους διακίνησης ανθρώπων ως εμπόρευμα από τα παράλια της Μικράς Ασίας στα ελληνικά νησιά, το λιμάνι του Πειραιά, τους εθνικούς δρόμους της ντροπής.
Δεν ζητάνε οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδας την Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή. Αυτή θα έρθει όπως ήρθε το ΝΑΤΟ χωρίς να τους ρωτήσει. 
Δεν ζητάνε οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδας τις δομές φιλοξενίας των μεταναστών. Αυτά γίνονται γιατί οι Ευρωπαίοι έκλεισαν τα σύνορα σε κάποια Μακεδονία που μας πετάει δακρυγόνα στο έδαφος μας. 
Δεν ζητάνε οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδας τη μετεγκατάσταση στην Τουρκία. Αυτή αποφασίστηκε μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας. 
Δεν ζητάνε οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδας την αναθεώρηση της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ. Αυτή θα έρθει στις 12 Μαΐου όταν η Ελλάδα θα δει την πινακίδα με τις χώρες εκτός Σένγκεν.
Η ήττα του ελληνικού παρακράτους δεν είναι νίκη της Ελλάδας. Νίκη είναι όταν δεν θα υπάρχει η Ειδομένη και οι Έλληνες χωρικοί της καλλιεργήσουν και πάλι τα χωράφια τους, παράγουν και εξάγουν, δημιουργήσουν πλούτο χωρίς μίζες και μεσάζοντες. 
Τότε και μόνο τότε όλοι θα θυμηθούν την 4η Μαρτίου όταν άρχισε η αποκαθήλωση του μεγαλύτερου ψέματος της Μεταπολίτευσης. Της πλάνης του Αλέξη και του Πάνου που παρέδωσαν πατριωτικά στους Τούρκους πατρίδα, θρησκεία, παιδεία και σύνορα.
Όσοι δεν έβαλαν την υπογραφή τους σήμερα μπορούν να ελπίζουν ότι θα έχουν μία δημοκρατική ευκαιρία, αν εργαστούν μόνο για το λαό μας. Έναν λαό που σε λίγο θα είναι χέρι με χέρι με τους Σύριους πρόσφυγες που εύκολα μπορείς να ξεχωρίσεις, κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδας, όταν σε κοιτάνε στα μάτια, όταν σου μιλάνε τη γλώσσα τους, όταν σου λένε την ιστορία της χώρας τους…
 
 thedayaftergr.blogspot.gr