Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας - απάντηση στην ανακοίνωση του Υπουργού Επικρατείας

Αρχική


«Ο ΄΄υπουργός – καναλάρχης΄΄ είναι εθισμένος στο ψέμα»


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση της ανακοίνωσης του Υπουργού Επικρατείας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«O κ. Παππάς αντί να απολογείται στον ελληνικό λαό για τα συνεχόμενα ψεύδη του, κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη. 

Καταλαβαίνουμε τον πανικό του, αλλά ας αποφασίσει τελικά πόσα κανάλια έχει η Γερμανία; Στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας και στην προχθεσινή του ενημέρωση, μας έλεγε ότι στη Γερμανία λειτουργούν έξι κανάλια. Σήμερα, μαθαίνουμε με Δελτίο Τύπου ότι στη Γερμανία λειτουργούν, τελικά, πέντε κανάλια. Πότε λέει την αλήθεια; Σήμερα ή προχθές; 

Ο κ. Παππάς, δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι είναι εθισμένος στο ψέμα. Η αλήθεια για τον πραγματικό αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν στη Γερμανία και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι αυτή που περιλαμβάνεται στις απαντήσεις των ελληνικών πρεσβευτικής αρχών, τις οποίες συνειδητά αποκρύπτει. 

Υπάρχει όμως τρόπος να αποδειχτεί ποιος λέει την αλήθεια. Τον προκαλούμε να δώσει στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία, ούτως ώστε να μη διασύρεται από τις ανακοινώσεις των αξιωματούχων που καθημερινά τον διαψεύδουν, όπως σήμερα έγινε με την Κύπρο».