Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Λουτρακίου... Γ. Γκιώνη με τον Διευθυντή Ελλάδος της εταιρείας Grecomed του Ομίλου Mouzenidis, κ. Ivan Tsitlidis




Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή Ελλάδος της εταιρείας Grecomed του Ομίλου Mouzenidis, κ. Ivan Tsitlidis, το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa.
Αντικείμενο ήταν η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού υγείας και η αναζήτηση μορφών συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας που ειδικεύεται στον ιατρικό και θεραπευτικό τουρισμό. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο κ. Tsitlidis, στις προθέσεις της εταιρείας του Ομίλου εντάσσεται η ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας σε συνδυασμό με ταξιδιωτικές υπηρεσίες.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης του πλάνου δράσεων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με κεντρικό στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών. Αφετηρία θα αποτελέσει το σύγχρονο υδροθεραπευτήριο "Loutraki Thermal Spa" που βρίσκεται στην πόλη του Λουτρακίου, καθώς αποτελεί ένα εργαλείο ικανό να συντελέσει στην άνθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την αύξηση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ