Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, συνάντηση με τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. Σταύρο Θεοδωράκη, στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Στο ξεκίνημα της συνάντησης έγινε ο ακόλουθος διάλογος:

Κ. Μητσοτάκης: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχουμε έναν διάλογο οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου, καθώς έχουμε πολύ δύσκολα θέματα απέναντί μας. Και έχω αναγνωρίσει, στη συνολική σου προσπάθεια, την αποστροφή στο λαϊκισμό και την έμφαση στον ορθό λόγο, κάτι στο οποίο θέλω, και εγώ, να σταθώ ιδιαίτερα».

Σ. Θεοδωράκης: «Είναι κρίσιμο όχι μόνο - ξέρεις - για να αισθανόμαστε εμείς καλά, είναι για να αισθάνεται μια ασφάλεια και η κοινωνία. Ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αποφασισμένοι, παρά τις διαφορές τους, να συμπλεύσουν για κάποιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να στείλουμε στον απογοητευμένο μας λαό. Που φοβάται ότι θα πηγαίνουμε από παρακμή σε παρακμή. Υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχει ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων. Και θα τα λέμε, για να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις».