Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Γιάννης Πλακιωτάκης: Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και παραμένει αδιόρθωτος



O πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Λασιθίου         κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, προσερχόμενος στην Βουλή σήμερα, Τρίτη     26 Ιανουαρίου 2016, για τη προ ημερησίας συζήτηση του ασφαλιστικού μεταξύ άλλων δήλωσε:
¨Μετά τη προχθεσινή παράσταση του κ. Τσίπρα στο θέατρο σκιών του ΣΥΡΙΖΑ, προσερχόμαστε σήμερα στη βουλή να συζητήσουμε για ένα μείζον θέμα όπως είναι το ασφαλιστικό.
Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και παραμένει αδιόρθωτος και πιστός στα επικοινωνιακά του τεχνάσματα. 
Μας ζητά συναίνεση για το Ασφαλιστικό και την ίδια στιγμή μας εξυβρίζει και μας καθιστά υπεύθυνους, για τα αδιέξοδα της πολιτικής του.
Μας κατηγορεί ότι ανήκουμε στις δυνάμεις του χθές, ενώ είναι ο κύριος εκφραστής του χθές.
Ο τελευταίος εκφραστής του λαϊκισμού στην Ελλάδα, έχει το θράσος να μιλά ακόμη.
Συνεχίζει να διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα και να κάνει το άσπρο –μαύρο.
Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα με την ανευθυνότητα, τη ανικανότητα, τους πειραματισμούς και τη κρυφή ατζέντα του, οδήγησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στον όλεθρο, τολμά να κομπάζει για τα επιτεύγματά του.  
Λυπούμαστε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε μέρος του προβλήματος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο λαϊκισμός κοστίζει ακριβά και ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Αν δεν μπορούν, οφείλουν να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.¨ 

Γραφείο Τύπου Πλακιωτάκη