Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις Ν. Κορινθίας τίμησαν τους Εθελοντές




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις Ν. Κορινθίας τίμησαν τους Εθελοντές


Στις 19 Δεκεμβρίου 2915 πραγματοποιήθηκε στο «KORINTHIAN PALACE» στο Σολωμό Κορινθίας εορταστική εκδήλωση από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κορινθίας.

Η εκδήλωση  αυτή διοργανώθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού στις 17 Δεκεμβρίου 2015 των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος (Τρεις Παίδες εν Καμίνω) και με σκοπό να τιμήσουν τους Εθελοντές Πυροσβέστες για το πολύτιμο έργο που προσέφεραν και αυτό το καλοκαίρι. Οι εθελοντές πυροσβέστες συμμετέχουν , σε όλα τα συμβάντα, καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, μαζί με τους επαγγελματίες πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία, πλημμύρες, σεισμούς και γενικά στην αποστολή και το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο κ. Παναγιώτης Καλύβας Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και ο κ. Εμμανουήλ Αλογογιάννης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου κ. Αχιλλέας Τζουβάρας αφού καλωσόρισε το Δήμαρχο, τον ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και των εθελοντών πυροσβεστών στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Πληροφορίες : κ. Δημητρακοπούλου
Τηλ. : 2743360200