Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

FASHION FOR SPORTS “ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ...”


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολυμπιακός αέρας φύσηξε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό μας Μουσείο!  Χάρη στη σύμπραξη τριών μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής μας οικογένειας, με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση "Fashion For Sports” που υλοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο με την συνεργασία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και  την υποστήριξη του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα».  
Μία ξεχωριστή επίδειξη μόδας για καλό σκοπό, αναπτύχθηκε εντός της μόνιμης έκθεσης του Ολυμπιακού Μουσείου «Ολυμπιακοί Αγώνες», η οποία και μετατράπηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης σε πασαρέλα, όπου παρουσιάστηκαν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. 


Οι Ολυμπιονίκες μας,  Βούλα Κοζομπόλη, Αθανασία Τσουμελέκα, Τασούλα Κελεσίδου,  Αλέξανδρος Νικολαίδης, Πηγή Δεβετζή, Λεωνίδας Κόκκας, Σοφία Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Γιάννα Χατζηιωάννου, Βούλα Ζυγούρη, Κλεάνθης Μπάργκας, Ευαγγελία Ψάρρα, Ελπίδα Ρωμάντζη, Φωτεινή Βαβάτση, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Βασίλης Τσολακίδης, Μορφούλα Ντώνα, Πόπη Ουζούνη, Πόλυ Σαρέγκου, Δήμητρα Μαγκανουδάκηπου άλλοι σε ρόλο μοντέλων και άλλοι σε ρόλο θεατών συμμετείχαν στην πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο εκδήλωση μόδας, γέμισαν με τον Ολυμπιακό τους αέρα το Μουσείο μας, για καλό σκοπό. Τους Ολυμπιονίκες πλαισίωσαν αθλητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, της κωπηλασίας, της ιστιοπλοΐας, της ρυθμικής και της ενόργανης γυμναστικής.


Οι Ολυμπιονίκες μας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των εκατοντάδων παρευρισκομένων που  τίμησαν με την παρουσία τους, συνεισέφεραν έμπρακτα στην επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσης,  τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του Ολυμπιακού Μουσείου και των δράσεων του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα».


Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης καθώς και το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, την Γενική Γραμματέα Βούλα Ζυγούρη την Ειδική Γραμματέα Σοφία Παπαδοπούλου και το Μέλος του ΔΣ  Ειρήνη Αϊνδιλή, για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης της εθελοντικής συμμετοχής τους  και για
την αγαστή συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συμμετέχοντες Ολυμπιονίκες, τους αθλητές και Πρωταθλητές μας, που με την παρουσία τους συνέβαλλαν στην επιτυχή έκβαση της επίδειξης και τέλος τους δεκάδες χορηγούς, χωρίς την υποστήριξη των οποίων, δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της καινοτόμου αυτής εκδήλωσης.


Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη δήλωσε:
«Η εκδήλωση "Fashion for Sports" στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ανέδειξε με έναν ξεχωριστό τρόπο την ενεργοποίηση των Ελλήνων Ολυμπιονικών όσον αφορά τη στήριξη κοινωνικών και φιλαθλητικών σκοπών. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω θερμά το Ολυμπιακό Μουσείο και το ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα για την άψογη όπως πάντα συνεργασία, τους Έλληνες σχεδιαστές καθώς και όλους τους συναδέλφους Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και φυσικά το παρευρισκόμενο και πολύ ένθερμο κοινό»…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ