Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΗΣ, Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΜΑΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο σκληρός "Μνημονιακός", ο "γερμανοτσολιάς" για τους πάλαι ποτέ αγανακτισμένους και "αντιμνημονιακούς" του εθνικού διχασμού,  είναι πια η ελπίδα του έθνους.
Ο συνδετικός πλέον κρίκος Ολάντ και Μέρκελ που τα υπέγραψε όλα και τα εκτέλεσε όλα για να λάβει το αντίτιμό του. Το πάλεψε ομολογουμένως όσο κανείς άλλος από τους προηγουμένους του. Ταξίδεψε στα πέρατα της Γης ανούσια για να κομίσει στην ελληνική γη τελικώς πλειστηριασμούς, φόρους, τέλη και ανεργία για τον έρμο το λαό, με χαρά ή λύπη άγνωστο. 
Αγωνιωδώς προσπαθεί τώρα να κρατηθεί στην εξουσία  ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που έγινε πιο δεξιός και από την παλαιά Νέα Δημοκρατία.
Ποιος θα περίμενε ανήμερα της ιστορικής εξέγερσης της πλατείας "Μεϊντέν" της Ελλάδας, της 17Ν, ο Έλληνας Πρωθυπουργός να ταξιδεύει για ένα ποδοσφαιρικό ματς με το γεράκι της τουρκικής διπλωματίας και ομόλογό του Πρωθυπουργό κ.Νταβούτογλου, ενώ λίγες μέρες πριν να συνδιαλλάσσεται με τον Άγγλο Μπλερ, υπέρμαχο της Βορείου Κύπρου, για τα ενεργειακά.
Όλα τα δίνει ο κ.Τσίπρας εις το όνομα του δύσμοιρου ελληνικού λαού για να μείνει στην εξουσία. Αγωγούς και κατασκευές σε μεγαλοεργολάβους, μαζί με σταθμούς για τα βαπόρια που θα αλωνίζουν το Αιγαίο με το ενεργειακό ποτό της νέας Δύσης. Χάθηκαν και εκείνοι οι οικολόγοι που ξέμειναν στο Ελληνικό προφανώς να περιμένουν την πράσινη ανάπτυξη, αδιαφορώντας για τη μαύρη θάλασσα λεωφόρο των LNG Ελλήνων αλλοδαπών εφοπλιστών. Μαζί και ο στρατός, ο ελληνοτουρκικός, για να φυλάει τα έρμα που δεν ξέρει τι έχουν και ψοφάνε περιέργως.
Και εσύ Έλληνα αγέννητε, εγγονέ μου, απορείς γιατί ξενιτεύεσαι πριν έρθεις σε αυτό τον κόσμο, καταχρεωμένος για να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ σε ένα Κράτος της "μούφα" Μεταπολίτευσης που λήστεψε τα πάντα, για να πληρώνει σήμερα ο πρώην Υπουργός της 10 ευρώ ημερησίως για το ξέπλυμά του και ο λαός 50.000 ευρώ μεροκάματο στη Συγγρού για έναν πιο γρήγορο θάνατο.
Δημοκρατική Παράταξη, Ένωση Κεντρώων και παλαιά Δημοκρατία Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα τα σωσίβια του κ.Τσίπρα για την ηγεμονία του, που θα πληρώνει κάθε μέρα ο ελληνικός λαός όλο και πιο ακριβά για να συντηρεί το αίσχος της Μεταπολίτευσης. Τη χούντα της Μίζας.Το γρηγορόσημο του εμβάσματος.
Φόρος και στο κρασί, φόρος και στον ήλιο, φόρος και στον ελληνικό αέρα που κάποτε ενέπνευσε την Οικουμένη, για το αλισβερίσι της παραεξουσίας των εκβιασμών, που διέλυσε την Μεγάλη Ιδέα της Ελλάδας εκ προμελέτης και σε διατεταγμένη υπηρεσία προς τους ξένους.
Μέχρι όμως το κρύο του Χειμώνα να ακουμπήσει τις πύρινες καρδιές των Ελλήνων και να μιλήσει η κοιμώμενη ελληνική ψυχή από την πραγματική κοιτίδα της. Να διώξει τους τσιφλικάδες και τους προύχοντες χτίζοντας μία νέα Ελλάδα. Την αρχαία Ελλάδα του "επί ταν ή επί τας".
Και εσύ ενημέρωση τα είπες όλα μα μία λέξη δεν είπες. Την προδοσία.
Χρόνια πολλά στην εξουσία λοιπόν και καλή αυριανή του Έλληνα πρωθυπουργού στην κατάθεση στεφάνου για την τιμή του Κεμάλ. Του σφαγέα των Ποντίων και των Ελλήνων.
Εμείς, ας πληρώσουμε το τίμημα του ραγιά, μέχρι να βρεθεί ένας ρομαντικός Άδωνις της εξουσίας.
Δεξιός ή Αριστερός, παντελώς αδιάφορο...
 
thedayaftergr.blogspot.gr