Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Νίκη με Μπακασέτα ο Πανιώνιος - Πρώτη νίκη του Πλατανιά

«Καλλονός» ο Πανιώνιος, «τεσσάρα» ο Πλατανιάς
Ασταμάτητος δείχνει ο Πανιώνιος φέτος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε και της Καλλονής με 2 - 0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, χάρη σε δύο τέρματα του Τάσου Μπακασέτα στο 11ο και 68ο λεπτό..
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ, Οικονόμου, Μπακασέτας (87΄ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Καραμάνος (66΄ Μασούρας), Βιγιάλμπα (58΄ Ανσαριφάρντ), Τασουλής, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Θ.Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ουκά, Αναστασιάδης (70΄ Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (85΄ Κλαντρούμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46΄ Μπαργκάν), Μανούσος

H αυλαία άνοιξε με τον Πλατανιά να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη του με... τεσσάρα 4 - 0 επί του μοναδικού, πλέον ουραγού, Πανθρακικού, με τα τέρματα των Τσουράκη (3΄), Μιλούνοβιτς (15΄,60΄) και Ράμος (89΄).
Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Από τα πόδια του αρχηγού του Πλατανιά προήλθαν οι ασίστ και στα τρία τέρματα των γηπεδούχων, γεγονός που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι ο έμπειρος μέσος θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Παράσχο, μιας και η σημερινή ήταν η πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα των Κρητικών.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (83΄ Αποστολόπουλος), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (73΄ Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης (75΄ Γκόμες)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δ.Ελευθερόπουλος):
Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χαβίτο (66΄ Ιγκορ), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (62΄ Λαδάκης), Χασομέρης, Ποτουρίδης, Φερνάντεθ, Ηλιάδης (46΄ Μεχία)

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του σε ένα ακόμη ντέρμπι του πρωταθλήματος, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 4-0. Η «Ένωση» άντεξε για περίπου μισή ώρα (28’ Μποτία 1-0), ενώ στην επανάληψη αρκούσε ένα οκτάλεπτο ξέσπασμα στο 70' με τον Ιντέγε και στο 78' με τον Φορτούνη, ο οποίος διαμόρφωσε το σκορ στο 93' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Σημαντικό είναι και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή να υποδέχεται στο «Καυτανζόγλειο» τον ΠΑΟΚ, σ' ένα ματς όπου ο «δικέφαλος» έχει το προβάδισμα.

Φαβορί για τη νίκη είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα φιλοξενήσει στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ξάνθης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (Όλα τα ματς καλύπτονται τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVA):

ΣΑΒΒΑΤΟ
Πλατανιάς-Πανθρακικός 4-0
Πανιώνιος-Καλλονή 2-0
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0

ΚΥΡΙΑΚΗ
16:00 (Βέροια) Βέροια-Ατρόμητος
18:15 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
18:15 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη
20:30 (Καυτζανζόγλειο) Ηρακλής-ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ

17:15 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα