Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ


Βαθιά απομόνωση για την Ελλάδα και τους Έλληνες, με μόνη διέξοδο τη μετανάστευση, πηδώντας το τείχος της ολιγαρχίας του Αλέξη Τσίπρα. Των μεσαζόντων της Μεταπολίτευσης που στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχουν βρει τον τελευταίο των Μνημονιακών για την προστασία τους.
Μετά τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά ο κ.Τσίπρας έχει αναλάβει την προστασία των ολιγαρχών, εις βάρος του λαού που μαστιγώνεται όλο και περισσότερο με φόρους και εισφορές. Πιστός και αυτός προστάτης της αισχροκέρδειας και της Ελλάδας του παραγοντισμού εις βάρος τους της άλλης Ελλάδας του ανταγωνισμού.
Βεβαίως τα χαράτσια του Τσίπρα έχουν άλλη γεύση. Πιο σαδιστική καθώς προέρχεται από τους επαναστάτες της Αριστεράς, τους Μαρξιστές του πλούτου και πιο ηδονικά προφανώς καθώς κανείς δεν διαμαρτύρεται.
Ξαφνικά όλοι ησύχασαν. Άδειασε το Σύνταγμα της χώρας από τους αγανακτισμένους, που πέντε χρόνια μας ζάλισαν και τώρα περιέργως μπουκωμένοι από χαράτσια δεν αναστενάζουν πια.
Οι γερμανοτσολιάδες και οι δοσίλογοι αντικαθιστώνται με τους Γάλλους επενδυτές και τα τέσσερα γύρισαν ανάποδα με αγαλλίαση. Όλα μοιάζουν όπως πρέπει. 
Τα περήφανεια γερατειά οδηγούνται στα κρεματόρια, με τις συντάξεις πείνας στην πιο πλούσια χώρα της οικουμένης γιατί απλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά ένα ακόμα κόμμα ανίκανων. Ένα κόμμα με οπαδούς της αρπαχτής που γίνονται μπλε, πράσινοι και ρoζ για λίγα ψίχουλα εξουσίας.
Την ίδια ώρα που τα ατίθασα νιάτα της χώρας που θα μπορούσαν να φέρουν μία καλύτερη ημέρα, την επόμενη ημέρα, βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής με το πτυχίο στο χέρι για την υπηρέτηση του διεθνούς κεφαλαίου σε κάποια παγωμένη χώρα, σε κάποια ξενιτιά.
Και εσύ Ελλάδα βαρυγκωμάς όπως τόσους αιώνες, γιατί γέμισες προδότες από τον Εφιάλτη μέχρι τον Άκη, τη Βίκυ και τα άλλα τα παιδιά. Τους υπερασπιστές της σημαίας σου.
Η Ελλάδα του Χότζα είναι προ των πυλών όσο το νταούλι βαρούν δοσίλογοι Έλληνες με ξένη ψυχή που μπήκαν μέσα σου για να σε διαλύσουν ως ντυμένοι πατριώτες. Σκιές που κινούν τα νήματα σε μαριονέτες της πολιτικής.
Χόρεψε και εσύ Τζι τζι, βάρα και συ τα νταούλια μαζί με τον Τσι τσι για εμάς τους ζωντανούς νεκρούς, τα θύματα των φόρων αίματος που όλοι μαζί ψηφίζεται για μία Ελλάδα ρακένδυτη με πλούσιους ντόπιους αφέντες.
Έλα Ολάντ και πες εκεί στα ξένα ότι οι Έλληνες προσκυνούν και είναι έτοιμοι και πάλι να θυσιαστούν για να μη φτάσουν οι Γερμανοί ξανά στη Γαλλία και δουν πάλι τα αίσχη σας. Έλα να πιείς και εσύ από το αίμα του λαού μας.
Κράτα γερά κλειστά τα μπαούλα των Ελλήνων λησταρχών της χώρας που τρέφουν τις τράπεζες της Ευρώπης με το αίμα των φτωχών Ελλήνων που σε λίγο θα γυρνούν σας τους Αθλίους της Αθήνας.
Γεια μας, γερόντια του αύριο, των 392 ευρώ που γρήγορα θα γίνουν 300, για να θυμίζουν τη Βουλή του 2015, του 55% της σάπιας δημοκρατίας μας και των χιλιάδων ευρώ, τους προεστούς, τους κοτζαμπάσηδες, τους δημογέροντες του 21ου αιώνα ολάκερης της χώρας μας, παπανδρεϊκούς, σαμαρικούς και τσιπραίους. 
Όλοι χορτάτοι, αντιπαθητικοί και  δυσώδεις.
Όπως ο Χότζα κάποτε στη χώρα της Ιλλυρίας.
Μέχρι να απελευθερωθούμε και να ονειρευτούμε την Μεγάλη Ελλάδα και πάλι. 
Μεγάλη στην ψυχή και όχι στα σύνορα της προσφυγιάς, των πνιγμένων των ατέρμονων εμφυλίων μας...

thedayaftergr.blogspot.gr