Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ντέρμπι κορυφής σε Ζευγολατιό και Δερβένι. Κόντρες ΑΟΖ - Παννεμεατικού & Αστέρα Δερβενίου - Κορίνθου!



Με  2 ενδιαφέροντες αγώνες ντέρμπι συνεχίζεται , αύριο Σάββατο , στις 3 το απόγευμα , στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας.
Της αγωνιστικής δεσπόζουν τα ντέρμπι κορυφής σε Ζευγολατιό και Δερβένι.   
Στο Ζευγολατιό ο νταμπλούχος  Α.Ο. Ζευγολατιό μάχεται με τον μέχρι στιγμής πρωτοπόρο , με το απόλυτο, Παννεμεατικό , στοχεύοντας την νίκη και να περάσει αυτός επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα. 
Στο γήπεδο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» στο Δερβένι ο Αστέρας αντιμετωπίζει την Κόρινθο , και έχει  στόχο την νίκη με σκοπό να περάσει στην πρώτη πεντάδα. 
Πρέπει να υπενθυμίσουμε  ότι η ομάδα του Δερβενίου  θεωρείται για την «Μπάρτσα»  ο «κακός της δαίμονας» καθώς στο περυσινό αγώνα του πρωταθλήματος  στο ίδιο γήπεδο την είχε νικήσει  με 3 – 0 ,  ενώ στη ρεβάνς της Κορίνθου ο Αστέρας "κατάφερε" να ηττηθεί  από τον ΠΑΣ Κόρινθος με 1 – 0, δεχόμενος το τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  ( 95’). 
Το ντέρμπι από το γήπεδο "Κώστας Βυζάς" του Δερβενίου θα μεταδοθεί live ραδιοφωνικά – διαδικτυακά,  σε όλο τον πλανήτη  απευθείας από το   GREEKRADIO WEB CHANNEL  & τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ .  Στην περιγραφή του αγώνα ο Τάσος Μητσόπουλος – στην δημοσιογραφική υποστήριξη ο Βασίλης Λάλος 
Στο ΔΑΚ η Κόρινθος ’06 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου , και με νίκη στοχεύει την κορυφή, την ίδια ώρα που ο Πέλοπας στο Κιάτο υποδέχεται την Δάφνη Εξαμιλίων. 
Στο Πετρί η τοπική Θύελλα αγωνίζεται με την Ελλάδα Βέλου, ενώ στα Αθίκια ο Τενεάτης μάχεται με τον Πανκαμαριακό. 
Της πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουν να σημειώσουν στα γήπεδά τους ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο Κύψελος  Κορίνθου κόντρα σε Ολυμπιακό Άσσου και Ηρακλή Λεχαίου, αντίστοιχα.



Η 6η αγωνιστική
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06- ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ