Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση Τεχνικής Υποστήριξης για την ένταξη στοχευμένων δράσεων για τα ΑμεΑ στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 - 2020.



http://tvtv.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-2015-10-30-10.05.47-%CF%80.%CE%BC..pngΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργάνωσε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015  Συνάντηση Τεχνικής Υποστήριξης για την ένταξη στοχευμένων δράσεων για τα ΑμεΑ στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 - 2020. 
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Συναντήσεις Τεχνικής Υποστήριξης για την ένταξη στα Ε.Π. στοχευμένων δράσεων για τα ΑμεΑ» της Πράξης «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Υποστήριξης για την Εξειδίκευση της Αναπηρίας και της Προσβασιμότητας», η οποία εντάσσεται στο Ε.Π. «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής» (Άξονας Προτεραιότητας 1 «Υποστήριξη επιτελικών δομών, λειτουργιών και δικαιούχων φορέων»).
Σκοπός της Συνάντησης Τεχνικής Υποστήριξης ήταν η ενημέρωση και υποστήριξη των στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και των τοπικών δυνητικών Δικαιούχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εξειδίκευση των αρχών της μη διάκρισης λόγω αναπηρίας και της προσβασιμότητας στα άτομα με αναπηρία, καθώς και η ενίσχυση της ικανότητάς τους για την υλοποίηση δράσεων προς όφελος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
Την ημερίδα χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας ο Γενικός Γραμματέας  Γιάννης Μαυροειδής., ο Σύμβουλος της Δ.Ε. Λουτρακίου-Περαχώρας Στάθης Συλαιδής και ο  Αρχιτέκτων Μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας Μίλτος Παπαδημητρόπουλος .


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ