Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

«Διπλό» με ανατροπή ο Λεβαδειακός στην Κομοτηνή

«Διπλό» με ανατροπή ο Λεβαδειακός στην Κομοτηνή
Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 3-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ως το 82’ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν μία παλικαρίσια νίκη.
Δύο γκολ ο Βαγγέλης Μάντζιος κι ένα ο Γιακουμάκης (από ασίστ του Μάντζιου) για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Πανθρακικός προηγήθηκε με γκολ του Ροτζέριο. Ο Μάντζιος μάλιστα έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τα 26 γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ξεπερνώντας στην πρώτη θέση τον Τάκη Λεμονή που είχε 24 τέρματα.

Η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε στο 22’ ο Μάντζιος από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα κι ο Ντιγκινί στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε στο δοκάρι. Στο 28’ ύστερα από κόρνερ διεκδίκησαν στην μεγάλη περιοχή ο Μάντζιος με τον Μελίσση.
Ο Βάτσιος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, καθώς θεώρησε ότι ο επιθετικός του Λεβαδειακού βρήκε με τον αγκώνα του τον Μελίσση. Μία απόφαση, που ήταν αυστηρή, καθώς δεν υπήρχε καμία παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροτζέριο κι έκανε το 1-0.
Στο 83’ Ο Μάντζιος έβγαλε πολύ ωραίο μπαλιά στον Γιακουμάκη κι αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Ναβάρο έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ποτουρίδη και ο Βάτσιος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάντζιος, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στον Λεβαδειακό. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων στο 90’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σέρφα, Μεχία, Μάρτινς, Βάλτερ, Χαβίτο, Χασομέρης (62’ Παπαγεωργίου), Ντιγκινί.
Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος):
Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Εντουίν, Μουλόπουλος (81’ Θεος), Γιακουμάκης, Γιάχιτς (67’ Νικολάου), Μάντζιος, Φαβάλι (61’ Μπελγαζουανί), Ναβάρο.