Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Eπίσκεψη Γιάννη Τσιρώνη στην Κόρινθο αύριο ΤΡΙΤΗ 15/9

Σας ενημερώνουμε ότι ο πρ. αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης θα βρίσκεται στην Κόρινθο αύριο ΤΡΙΤΗ 15/9, όπου θα δώσει ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στις 12, 30, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Ερμού 16).
Ο κ. Γ. Τσιρώνης που προέρχεται από τους Οικολόγους-Πράσινους, πριν και μετά τη συνέντευξη Τύπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης και συνοδευόμενος από την υποψήφια βουλευτή Κορινθίας κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου, από άλλους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αλλά και από κλιμάκιο μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων-Πράσινων θα συνομιλήσει με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες στους δρόμους της Κορίνθου.
Ο κ. Τσιρώνης πιστεύει ότι το περιβάλλον αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της οικονομίας. Πιστεύει επίσης ότι το Δημόσιο οφείλει να περιφρουρήσει την περιουσία του και όχι να την ξεπουλά ή να τη χαρίζει σε καταπατητές. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει, το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να έχει έσοδα από την καταπατημένη δημόσια περιουσία (εξαιρουμένων των ακινήτων σε δάση και αιγιαλό), η οποία έχει υπολογιστεί στα 152 δισ. ευρώ.
Στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων υποστηρίζει τη μέθοδο της διαλογής στην πηγή, ώστε να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών και να μην είναι απαραίτητες οι μεγάλες εγκαταστάσεις που προβλέπονται στον παλιό σχεδιασμό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ