Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ηχηρό μήνυμα Καραμανλή: Ηγέτης γίνεται κάποιος με μάχες μέσα στη Βουλή

Ηχηρό μήνυμα Καραμανλή: Ηγέτης γίνεται κάποιος με μάχες μέσα στη Βουλή
Ένα ηχηρό μήνυμα για τη μάχη ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, με προφανή αποδέκτη τον Απόστολο Τζιζικώστα, οι συνεργάτες του οποίου έχουν προχωρήσει τις τελευταίες μέρες σε απαξιωτικές διαρροές εις βάρος του, έστειλε ο Κώστας Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει προκρίνει τη λύση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως ενωτική και πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα, για να διασφαλιστεί η επόμενη μέρα της παράταξης.
Από την πρώτη στιγμή, όπως έχουν αποκαλύψει τα “Υστερόγραφα”, η Παναγή Κυριακού τόνιζε προς όλες τις κατευθύνσεις πως μια εξωκοινοβουλευτική υποψηφιότητα, όπως του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, δεν θα είχε τα στοιχεία σοβαρότητας και προοπτική που απαιτούνται για τη ΝΔ, λόγω του ασυμβίβαστου να βρίσκεται εντός Βουλής μέχρι το 2019.
Έτσι, όπως γράφει σήμερα ο Γιάννης Σαραντάκος στο “Έθνος”:
“Ο Κώστας Καραμανλής με δυσκολία κρύβει την οργή του για τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, τονίζει ότι είναι αδιανόητο να μην εκπροσωπείται η Νέα Δημοκρατία από τον πρόεδρό της στο Κοινοβούλιο.
Οι πρόεδροι των κομμάτων και δη της Νέας Δημοκρατίας έγιναν ηγέτες μέσα από τις μάχες που έδιναν στη Βουλή”, τονίζει χαρακτηριστικά, και θυμίζει τις δικές του κοινοβουλευτικές συγκρούσεις με τον Κώστα Σημίτη”.

ysterografa.gr