Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ - Η Κινα στο πλευρό του Πούτιν "...και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου..."

SCO-China-Russia (1)

Γέροντας Παΐσιος: «…Όσοι οι κόκκοι της άμμου θα είναι οι σύμμαχοι της Ρωσίας…» 
Πριν απο 20 χρόνια όλοι είχαν την Ρωσία τελειωμένη. 
Τα τελευταία χρόνια ΗΠΑ-ΕΕ με την δήθεν «αντιπυραυλική ασπίδα» γύρω από την Ρωσία, τον πόλεμος της Γεωργίας και με την στήριξη των ΝΑΖΙ της Ουκρανίας προσπάθησαν να την διαλύσουν. Ομως ο Πούτιν όχι μόνο ανέκαμψε αλλά απέκτησε και τους πιο δυνατούς συμμάχους. 
Με μια κίνηση Ματ ανέτρεψε όλα τα σχέδια των Κλίντων που δημιούργησαν το ISIS με σκοπό να αντρέψουν τον Ασαντ και να εξαφανίσουν τους Κούρδους. 
Η συμμαχία Ρωσίας-Συρίασ-Ιραν-Ιρακ τώρα γιγαντώθηκε με την προσχωριση του 1,5δις Κινέζων εκπληρώνοντας την προφητεία του γέροντα Παϊσιου που έλεγε ότι οι σύμμαχοι της Ρωσίας «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου» 
Τι άραγε να εννοούσε ο Γέροντας Παΐσιος με τα ως άνω φοβερά λόγια του; 

«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’ όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου»
Και πράγματι, μέχρι πριν κάποια χρόνια, στα χρόνια δηλαδή που ζούσε ακόμα ο Γέροντας Παΐσιος, οι Κινέζοι ακόμα δεν φαίνονταν στο πλευρό των Ρώσων και πολλοί πίστευαν ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει μόνη της μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο. Να όμως που ο Γέροντας δικαιώθηκε και σ’ αυτήν την περίπτωση. 
Σήμερα ο Σινορωσικός άξονας. Είναι γεγονός ! 
«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας σ’ αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; Έχει μέλλον ο ελληνισμός μετά τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο; Και, αν ναι, τι είδους μέλλον; Και σ’ αυτό το ερώτημα απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή που, φανερό είναι, πλέον πλησιάζει με ραγδαίο ρυθμό: 
«Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του».