Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Τι γυρεύει ενας νομπελίστας διακεκριμένος επιστήμονας στο Δερβένι

Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. και μας κρατάει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του.
 Το διάλειμμααπόψε ( Τρίτη 18 Αυγούστου 2015) στις 9:30 το βράδυ προβάλει για τους μικρούς μας φίλους ( όπως μας έχει συνηθήσει κάθε Τρίτη) την 92λεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων , παραγωγής 2014

 “Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν”
 Σε σκηνοθεσία : Ρομπ Μίνκοφ

  
Η υπόθεση του έργου:
 Ο κος Πίμποντι είναι το εξυπνότερο πλάσμα στον πλανήτη. Μόνο που είναι σκύλος. Όχι μόνο μιλάει, αλλά είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, διακεκριμένος επιστήμονας, ικανότατος εφευρέτης, κάτοχος νόμπελ και δύο φορές ολυμπιονίκης! Πέρα από όλα αυτά τα κατορθώματα ο Mr. Peabody έχει "υιοθετήσει" έναν άτακτο πιτσιρικά... τον Sherman. Την πρώτη μέρα που ο Sherman πηγαίνει στο σχολείο μπλέκει σε ένα άσχημο καβγά με μια συμμαθήτριά του, την Penny. Για να αφήσουν πίσω τους τον τσακωμό, οι οικογένειες αποφασίζουν η Penny να επισκεφτεί το σπίτι του Sherman. Μόνο που εκείνος για να την εντυπωσιάσει αποφασίζει να της δείξει ένα μεγάλο μυστικό: τη χρονομηχανή που έχει δημιουργήσει ο Mr. Peabody, ονόματι Χρονοαυγό! Παίζοντας τα δύο παιδιά θα χαθούν σε ένα ταξίδι στο χρόνο, κινδυνεύοντας να φέρουν τα πάνω κάτω σε κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας Ιστορίας! Πριν συμβεί αυτό ο Mr. Peabody θα προσπαθήσει να τους σώσει, ταξιδεύοντας κι' αυτός στο χρόνο για να τους βρει.

Τετάρτη 19 - Πέμπτη 20/8 (Έναρξη 9:30 μ.μ.) στο θερινό  Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμμαθα προβληθεί η ταινία:
  “INTERSTELLAR”