Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Συνάντηση εργασίας του αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Τζο Μπάιντεν με αντιπροσωπία ομογενών με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Βορείου και Νοτίου Αμερικής κ.κ. Δημήτριο.


http://www.makeleio.gr/images/Oktovrios/dimitrios_amerikis.jpghttp://www.zougla.gr/assets/images/1554097.jpg


Ο Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάκης Σκανδαλάκης για τη συνάντηση εργασίας του αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Τζο Μπάιντεν με αντιπροσωπία ομογενών με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Βορείου και Νοτίου Αμερικής κ.κ. Δημήτριο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες αποδεικνύεται ξανά ότι η Ομογένεια, το αναπόσπαστο αυτό κομμάτι του Έθνους, βρίσκεται κοντά μας, παλεύει για τα συμφέροντα της Πατρίδας και δίνει μήνυμα ελπίδα σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες.
Η Ομογένεια μας στις Η.Π.Α. παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση προωθεί συγκεκριμένες δράσεις μεταξύ των οποίων η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, η προσέλκυση επενδύσεων και η χορήγηση τεχνικής βοήθειας  για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας.
Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε να εξάρουμε τη συνεισφορά του Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής κ.κ. Δημητρίου και να επισημάνουμε τον πολύτιμο ρόλο της Εκκλησίας ως βασικού συνδετικού κρίκου του Οικουμενικού Ελληνισμού με την Ελλάδα.
Στην κοινότητα των Ελλήνων που ζουν στις Η.Π.Α. αλλά και σε όλους τους Απόδημους Έλληνες, σε όποια γωνιά της γης και αν βρίσκονται, ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Πατρίδα, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Νέα Δημοκρατία».