Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τη σιωπή του Υπουργού Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζη μετά την απόφασή του για υποβιβασμό υπαλλήλου που εφήρμοσε απόφαση του ΣτΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον αυταρχικό, θρασύ και αλαζονικό τους κατήφορο. Αφού πρώτα ο κ. Σπίρτζης έκανε τηλεοπτικό σόου ανοίγοντας τη μπάρα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας (ύψος Βοιωτίας) και απείλησε ευθέως τον υπάλληλο που εφήρμοσε αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και τη νομοθεσία για το κλείσιμο της σύνδεσης ως όφειλε, στη συνέχεια προέβη με αυταρχισμό στον υποβιβασμό του υπαλλήλου από Διευθυντή σε Τμηματάρχη! Αυτά είναι τα νέα ήθη που κομίζει η αριστερά και ο νεόκοπος ΣΥΡΙΖΑίος κ. Χρήστος Σπίρτζης, ως εκφραστής του “αποφασίζω και διατάζω”. Κανένας σεβασμός στο Νόμο και τα όργανα της Πολιτείας και “ξήλωμα” σε όσους κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δυστυχώς πρόκειται για μια ιστορία αλαζονείας, επίδειξης δύναμης, θράσους και αυταρχισμού από το ΣΥΡΙΖΑ, και παρά το γεγονός ότι έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και την κοινωνία η πράξη του Αν/τη Υπουργού, κατά την προσφιλή τακτική του ο κ. Χ. Σπίρτζης κρύβεται».



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τη σιωπή του Υπουργού Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζη μετά την απόφασή του για υποβιβασμό υπαλλήλου που εφήρμοσε απόφαση του ΣτΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



              «Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον αυταρχικό, θρασύ και αλαζονικό τους κατήφορο.
              Αφού πρώτα ο κ. Σπίρτζης έκανε τηλεοπτικό σόου ανοίγοντας τη μπάρα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας (ύψος Βοιωτίας) και απείλησε ευθέως τον υπάλληλο που εφήρμοσε αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και τη νομοθεσία για το κλείσιμο της σύνδεσης ως όφειλε, στη συνέχεια προέβη με αυταρχισμό στον υποβιβασμό του υπαλλήλου από Διευθυντή σε Τμηματάρχη!
              Αυτά είναι τα νέα ήθη που κομίζει η αριστερά και ο νεόκοπος ΣΥΡΙΖΑίος κ. Χρήστος Σπίρτζης, ως εκφραστής του “αποφασίζω και διατάζω”. Κανένας σεβασμός στο Νόμο και τα όργανα της Πολιτείας και “ξήλωμα” σε όσους κάνουν καλά τη δουλειά τους.
              Δυστυχώς πρόκειται για μια ιστορία αλαζονείας, επίδειξης δύναμης, θράσους και αυταρχισμού από το ΣΥΡΙΖΑ, και παρά το γεγονός ότι έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και την κοινωνία η πράξη του Αν/τη Υπουργού, κατά την προσφιλή τακτική του ο κ. Χ. Σπίρτζης κρύβεται».