Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κων. Κουσουλός: O Aστέρας Δερβενίου κανονικά στο πρωτάθλημα και σε ρόλο πρωταγωνιστή

Σε ανακοινωσή του ο Εφορος της ανδρικής ομάδας του Αστέρα Δερβενίου και Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , κ Κώστας Ανδρ. Κουσουλός με αφορμή όσα μεταδίδονται από διάφορα ΜΜΕ γιά την ομάδα, τονίζει τα ακόλουθα:

"Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Αστέρας Δερβενίου ότι το σωματείο ουδέποτε αναφέρθηκε περί μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα η ότι οι παίκτες αναχωρούν λόγω του ότι ο Αστέρας δεν μπορεί να ανταποκριθεί.(όπως λένε αυτοί που σπέρνουν διάφορα και τάζουν λαγούς με πετραχήλια) 
Αγαπητοί φίλοι όλοι γνωρίζεται οτι εμείς που παλεύουμε για να έχουμε τον Αστέρα μας εκεί που του αξίζει έχουμε μάθει όταν διαπραγματευόμαστε και δίνουμε τον λόγο μας στους αθλητές να τον κρατάμε. Αυτή είναι η πολιτική μας!!
Jhasl8gjΗ κατάσταση στην χώρα και στον χώρο μας είναι δύσκολη!! Όμως εμείς όλοι μαζί με τα μέλη μας και τους φίλους μας δουλεύουμε ώστε να έχουμε τον Αστέρα μας ένα υγιές σωματείο και οι σχέσεις μας και οι υποχρεώσεις μας με τους αθλητές να είναι όπως ορίζει τόσα χρόνια η Ιστορία μας. Δηλαδή. Ότι συμφωνία κάνουμε αυτή ισχύει πάντα μέχρι τέλους!!
Η Διοίκηση δουλεύει πάνω σε όλους τους τομείς και ο Αστέρας μας σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσει να είναι το πρότυπο ομάδος και να τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί!! Αστέρας μια ζωή!!  

Υ.Γ: ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.