Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Χάλκινος στο Ευρωπαικό Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας ο Αντώνης Μέρλος


Μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα αλλά και για τον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου αφού ο αθλητής μας,  Αντώνης Μέρλος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με 2.06μ, στο τελικό του άλματος σε Ύψος στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που διοργανώνεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Ο πρωταθλητής μας περνώντας με την πρώτη προσπάθεια το 1.90μ, 1.95μ,1.99μ, 2.03μ και με την τρίτη το 2.06μ ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ. Την πρώτη θέση κατέλαβε  ο Ουκρανός Νikitin Dmytro με άλμα  2.12μ ενώ  δεύτερος αναδείχτηκε  ο Ιρλανδός Carthy Walsh  Ryan με άλμα  2.09μ. 
Η επιτυχία  του Αντώνη Μέρλου  στην διεθνή αυτή διοργάνωση  δεν ήρθε τυχαία. Ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απέδειξε ότι παρά τις δυσκολίες των τραυματισμών, μένοντας 2 μήνες εκτός προπόνησης, τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό δίχως  χορηγούς, ήρθε η επιβεβαίωση.  
 Αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο,   ότι υπάρχει ένα μεγάλο ταλέντο  που  με συντονισμό και σκληρή δουλειά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου θέλει να συγχαρεί ιδιαίτερα τον αθλητή μας  Αντώνη Μέρλο για αυτή του την επιτυχία με τα εθνικά χρώματα και να συγχαρεί  ομοίως τον προπονητή του Γιάννη Δαμβουνέλη για το έργο του.  Η επιτυχία αυτή    δείχνει ότι το Τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ξέρει και μπορεί να αναδείχνει πρωταθλητές 

voula pahatouridis