Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ



http://www.e-typos.com/files/1/2015/02/24/samaras%20178856233.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει αύριο Παρασκευή, 19 Ιουνίου, στις 20.00, στην Προσυνδιάσκεψη του Κόμματος με θέμα «Η Αγροτική Ανάπτυξη και το αύριο της Ελλάδας», που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, στο ξενοδοχείο «Gallery Art». 

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος της  Νέας Δημοκρατίας , συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με το Δήμαρχο της κατεχόμενης Μόρφου, κ. Χαράλαμπο Πίττα και δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Κατά την εγκάρδια συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε το προσωπικό του διαχρονικό ενδιαφέρον για το Κυπριακό, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι πάντοτε δίπλα στην Κύπρο και ότι η μοίρα μας είναι κοινή.
Ο τερματισμός της κατοχής, η επανένωση και η αποκατάσταση των δικαιωμάτων και θεμελιωδών ελευθεριών του κυπριακού λαού, στο σύνολό του, σύμφωνα και χωρίς παρεκκλίσεις από διεθνείς και ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, παραμένει ο στόχος των διεξαγόμενων διαπραγματεύσεων.