Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Εμφάνιση IMG_1361.jpg
 Άρθρο του Ανδρέα  Μητσόπουλου*


Την πλήρη εξάλειψη της Εθνικής μας Ομοιογένειας, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους μόλις 4 μήνες που κυβερνά, o οποίος εκπέμποντας την αριστερίστικη ιδεοληψία του προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε το μήνυμα σε κάθε δουλέμπορο, να προωθεί εκ του ασφαλούς κάθε ταλαίπωρο λαθρομετανάστη στην αριστεροκρατούμενη Ελλάδα. Στην χώρα του μπάχαλου, της υποκουλτούρας, του δήθεν ανθρωπισμού και της ασυδοσίας. Ενδεικτικό αυτής της νοσηρής επικινδυνότητας, είναι το γεγονός ότι κατά το πρώτο τετράμηνο του 2015, πενταπλασιάστηκε σε σχέση με το αντίστοιχο του 2014, ο αριθμός των εξ Ασίας λαθροεποίκων που κατακλύζουν τα θαλάσσια σύνορά μας, χωρίς να είναι γνωστή η προέλευσή τους, αλλά και ποιοί από αυτούς μπορεί να ανήκουν σε κύκλους τζιχαντιστών-ισλαμοφασιστών.

          Όλοι θυμούνται άλλωστε την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, να πολιτογραφήσει ως “Έλληνα” κάθε λαθρομετανάστη που διαβιεί παράνομα στη χώρα, γεγονός που ωθεί κάθε παράνομο αλλοδαπό, να εισέλθει στη χώρα και να παραμείνει σε αυτήν. Μετά την εκλογική επικράτησή του, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι οι εξ αίματος Έλληνες δεν τεκνοποιούν περισσότερο από 1 φορά ανά ζεύγος (κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης), ενώ οι λαθρομετανάστες γεννούν πολλαπλάσιους απογόνους, είναι βέβαιο ότι σε 10-15 χρόνια, εξαιτίας της φιλολαθρομεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, οι γνήσιοι Έλληνες θα είμαστε και επίσημα, μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά, ότι σύντομα, ένεκα της παταγώδους αποτυχίας του στην οικονομία, θα απομυθοποιηθεί και θα απολέσει την σημερινή πολιτική του επιρροή. Ετοιμάζει λοιπόν νέες στρατιές ψηφοφόρων οι οποίοι θα προέρχονται από τους ευεργετηθέντες (εις βάρος των Ελλήνων) λαθρομετανάστες. 
          Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, επεκτείνει το καρκίνωμα που κατατρώγει τα εναπομείναντα εθνικοκοινωνικά κύτταρα της ρημαγμένης Πατρίδας μας, η οποία διαχρονικά, στερείται ορθολογικής μεταναστευτικής πολιτικής. Είναι αλήθεια ότι κατά την διάρκεια της τελευταίας εικοσιπενταετίας που εισήλθαν μαζικά στη χώρα οι ορδές των λαθρομεταναστών, μόνο επιδερμικές προσπάθειες έγιναν για την επίλυση της λαθρολαίλαπας.
          Η επιχείρηση «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», που ήταν μια συστηματική επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας, κινήθηκε προς την σωστή κατεύθυνση και ήταν σχετικά αποδοτική. Για να εμπεδωθεί όμως αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, απαιτείται θέσπιση μεταναστευτικής πολιτικής που θα προβλέπει βήμα-βήμα και με απόλυτη σαφήνεια, όλη τη διαδικασία αντιμετώπισης της κατάστασης, από την παραβίαση των συνόρων μέχρι και τις τελικές ενέργειες απέλασης, χωρίς να υπάρχει ίχνος αμφισβήτησης σχετικά με την χρονική ακολουθία των απαιτουμένων ενεργειών. Ενεργειών που σε κεντρικές γραμμές πρέπει να προβλέπουν, σύλληψη και προσωρινή φυλάκιση των λαθρομεταναστών σε εγκαταστάσεις εγκαταλελειμμένων στρατοπέδων, ευρισκομένων πέραν των αστικών ιστών και στην συνέχεια την προώθησή τους σε απομακρυσμένα ξερονήσια (που ως συνέχεια της επιχείρησης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «ΞΕΝΙΕΣ ΝΗΣΟΙ»), εξοπλισμένα με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, έως ότου να απελαθούν οριστικά.
          Πέραν βέβαια των χιλιοειπωμένων μέτρων που πράγματι πρέπει να παρθούν, όπως αλλαγή των όρων του «ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ», εξαναγκασμός της Τουρκίας να σεβαστεί τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και το πρωτόκολλο επανεισδοχής, πέρα από την ανύψωση φραχτών στον Έβρο, πέρα από το μαζικό εγκλεισμό των παράνομων αλλοδαπών σε απομακρυσμένα κέντρα κράτησης μέχρι να απελαθούν, επιβάλλεται να θεσπιστούν και μέτρα, όπως ο αρχαιοελληνικής προελεύσεως θεσμός του δικονομικού εγγυητή για τους παράνομους και νόμιμους αλλοδαπούς, που εφαρμόζεται και σε σύγχρονα προηγμένα κράτη όπως η Γαλλία, το Ισραήλ, το Βέλγιο, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο κλπ. Ένας εγγυητής που θα εγγυάται  για λογαριασμό του αλλοδαπού και θα είναι υπόλογος στο Κράτος και τους πολίτες του, για την τυχόν κακή διαγωγή του, τόσο για τις ποινικές ευθύνες όσο και για τις αστικές υποχρεώσεις του λαθρομετανάστη, ενώ το Κράτος θα μπορεί να είναι επιτέλους ενήμερο, σχετικά με τον αριθμό των αλλοδαπών που θα έχουν προοπτική να παραμείνουν στη χώρα. Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται τόσο στον εγγυητή όσο και στον παραβάτη «προστατευόμενό» του θα πρέπει να είναι αυστηρές, ενώ τα τελούμενα ποινικά αδικήματα θα πρέπει να αποτελούν ιδιώνυμα εγκλήματα. Όποιος δεν τύχει εγγυήσεως από Έλληνα πολίτη, εννοείται πως θα πρέπει να απελαύνεται με συνοπτικές διαδικασίες. 
          Όλα αυτά δε σημαίνουν βέβαια ότι το ελληνικό κράτος πρέπει να αρνείται τη χορήγηση άδειας παραμονής και αργότερα της πολιτογράφησης σε όλους τους αλλοδαπούς. Σε όλους όσους είναι νομοταγείς, δεν προκάλεσαν ποτέ κάποιο ποινικό, αστικό ή διοικητικό ζήτημα, απέκτησαν περιουσίες νόμιμα, ασπάστηκαν επιβεβαιωμένα τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό, τρόπο και στάση ζωής και εγγυήθηκε γι’ αυτούς για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιος Έλληνας πολίτης, αμέμπτου ηθικής με λευκό ποινικό μητρώο.
          Τέτοιου είδους πολιτική αντιμετώπιση θα αποτελέσει τη βάση για μια ορθολογική μεταναστευτική πολιτική και θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε «φιλεύσπλαχνο» οπαδό της Αριστεράς, που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοδαπών και όχι των Ελλήνων, να εγγυηθεί για κάθε λαθρομετανάστη, στηρίζοντάς τον ουσιαστικά και όχι στα λόγια.
          Είναι χρέος όλων των Ελλήνων Πατριωτών να βάλουμε τέλος στη λαθρομεταναστολαγνεία της Αριστεράς και να δώσουμε ενωμένοι, ανεξαρτήτως κόμματος, σκληρό ιδεολογικοπολιτικό αγώνα ώστε να μην επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να προβεί στην πλήρη εξάλειψη της Εθνικής Ομοιογένειας της Πατρίδας μας. Ας το καταλάβουν όλοι καλά. Η ΕΛΛΑΔΑ (είτε φτωχή είτε πλούσια) ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.     

                                       ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ                 
                                              ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
                                     ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
                                     “Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ
           ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ”