Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΓΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

 

Ο "ΚΟΝΤΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΚΟΝΤΟ" ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Αν αυτός  ο άνθρωπος διακρίνεται για κάτι είναι «ο λόγος του» και «η σταθερότητα των απόψεών του»!
Μιλάμε για τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια που με τις χθεσινές του δηλώσεις  μετά τον αγώνα στο Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό άδειασε σαν «τσουβάλι» τον καλό του φίλο δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό ! Μιλάμε για ανεπανάληπτη κολοτούμπα !



Μετά τα περί Αχαϊκής Συμπολιτείας  και τις δόξες που θα γνωρίσει η Κόρινθος που θα έχει στην έδρα της την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΜΠΑΡΤΣΑ, μετά τα τρελά έσοδα που θα είχε η πόλη μας από τον αθλητικό τουρισμό, μετά τα καραγκιοζιλίκια των τελευταίων δέκα ημερών και τον διασυρμό του Πνευματικού του Κούγια αλλά και της Κορίνθου σε όλη την Ελλάδα ο πλανόδιος ιδιοκτήτης της Πατρινής ομάδας δηλώνει πως θέλει να παίξει στην Πάτρα!
Βέβαια καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι λεβέντες φίλαθλοι της Κορίνθου που γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη τους στα δύο ισοϋψή ευκαιριακά  φιλαράκια  και δεν πήγαιναν στο γήπεδο ούτε 100 άτομα. Δεν υπολογίζουμε βέβαια το παιχνίδι με την ΑΕΚ που πήγαν όλοι οι Αθηναίοι και Κορίνθιοι ΑΕΚτζήδες.
Δείτε τις  χθεσινές δηλώσεις Κούγια όπως φιλοξενούνται σε όλα τα αθλητικά site



7.6.2015
Αλέξης Κούγιας (ιδιοκτήτης Παναχαϊκής): «Νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω για την υπέροχη φιλοξενία τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Όσοι ήταν στο γήπεδο απήλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε την τύχη να παίξουν ποδόσφαιρο δύο ομάδες καθαρών προπονητών.  Στο ημίχρονο απομακρύναμε έναν ποδοσφαιριστή που είχε προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά, όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, όπως και σε πολλά παιχνίδια του β’ γύρου. Σε εμάς έπαιζε δανεικός από άλλη ομάδα. Όμως η προσωπική μου κρίση είναι σχεδόν αλάνθαστη. Έκανα υπομονή. Η Παναχαϊκή δεν είναι ομάδα να δίνει δικαιώματα, να αφήνει σκιές. Μετά τα Χανιά έφυγαν τρεις ξένοι παίκτες. Σήμερα αν μπορούσα, θα τον είχα αντικαταστήσει από το α΄20άλεπτο. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο. Αν έχεις την ευλογία να είσαι ιδιοκτήτης μιας τέτοιας ομάδας, πρέπει να είσαι και μπροστάρης. Δεν έχουμε δικαίωμα στους οπαδούς τέτοιων πόλεων να μην τους κάνουμε περήφανους. Στο Βόλο υπάρχει ποδοσφαιρική κουλτούρα πολλών ετών. Μακάρι να είχαμε τη βοήθεια που έχει ο Ολυμπιακός από τον Δήμο Βόλου. Θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια και να παίξουμε στην Πάτρα. Την επόμενη χρονιά θα σας φιλοξενήσουμε όλους τους δημοσιογράφους με δικά μας έξοδα.  Θέλω να σας ευχαριστήσω, λυπάμαι που δυστυχώς δεν κατάφερα να δω το ματς από τις θέσεις των επισήμων. Τα δύο πρώτα φιλικά πρέπει να είναι Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου και το αντίθετο».
 
Αθλητικός τουρισμός στην Κόρινθο

Υ.Γ  : Κύριε Πνευματικέ αν έχετε ακουστά υπάρχουν δυό λέξεις για τους δημόσιους άνδρες που αυτοδιασύρονται και διασύρουν και τον τόπο τους:
«Ευσυνειδησία» και  «Παραίτηση». Εκτός βέβαια κι αν για όλη αυτή την εξέλιξη φταίει ο Νανόπουλος! Σε έχουμε ικανό να το πεις και αυτό!

.sfedona.gr