Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

"Έκρηξη" στη Βουλή! Καμμένος: Στα τέσσερα εσείς, να σιωπήσουν οι βιβλιοπώλες


Η χθεσινοβραδυνη  συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής δεν είχε εντάσεις μέχρι τη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ο οποίος προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως στηρίζει την κυβερνητική πολιτική, προκειμένου να αποκατασταθεί η εθνική κυριαρχία και να δοθεί ένα τέλος από τους δανειστές στη συνταγή της λιτότητας.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος φώναζε.

Τότε του απάντησε ο Πάνος Καμμένος "στα τέσσερα εσείς". Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη που φώναζε για ζήσει ο κ. Καμμένος την προστασία της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τους "βιβλιοπώλες" όπως χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη.

Tη φράση αυτή του κ. Καμμένου που μόνο σε πεζοδρόμιο μπορεί να ακούγεται και σίγουρα όχι σε κοινοβούλιο, χειροκρότηταν μόνο οι βουλευτές του.

Τότε πήρε τον λόγο η κα Κωνσταντοπούλου που αντί να επαναφέρει σε τάξη τον κ. Καμμένο, προσπάθησε να βάλει σε τάξη τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντάς του πως κινδυνεύει να παρεξηγηθεί γιατί είναι συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.