Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ιστορική ημέρα ντροπής η 24η Μαΐου 2015 όταν ο Υπουργός Εσωτερικών της χώρας κ.Βούτσης Νικόλαος ξεκάθαρα δηλώνει δημόσια ότι η Ελλάδα δεν έχει χρήματα και δεν θα πληρώσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αρχομένης από την 5η Ιουνίου. http://www.protothema.gr/politics/article/478589/voutsis-orima-ta-pragmata-gia-na-epiteuhthei-mia-sumfonia-logikis-/
Χωρίς ενδοιασμούς και ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ κ.Λαφαζάνης δηλώνει "Από πού προκύπτει ότι είναι καταστροφή η έξοδος από το ευρώ και η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα;" http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=707021
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο κ.Τσίπρας προσωπικά ομολογεί πλέον την πλήρη αποτυχία τήρησης της προεκλογικής του δέσμευσης ενώπιον του λαού για συμφωνία εντός ευρώ και εγείρει ταυτόχρονα ακόμα και το ερώτημα της ενδεχόμενης εξαπάτησης του ελληνικού λαού.
Αρνείται η Κυβέρνηση εδώ και τέσσερις μήνες να εντάξει τη χώρα στην ευρωπαϊκή λογική, αρνείται να ενημερώσει το λαό για τις προτάσεις του και μετά από ένα απροκάλυπτο παιχνίδι πόκερ στερεύει κάθε υγιή στοιχείο της χώρας. Χωρίς μετρητά, χωρίς δάνεια, χωρίς οικονομικούς δείκτες, χωρίς πρωτογενή πλεονάσματα, χωρίς ανάπτυξη γκρεμίζει την Ελλάδα χωρίς δισταγμούς.
Μόνο ερώτημα αν είναι ανικανότητα ή σκοπιμότητα. Ο λαός τον εγκαταλείπει όλο και πιο γοργά και τα δικτατορικά ποσοστά εμπιστοσύνης προς αυτόν την επαύριο των εκλογών καταπέφτουν κάτω σε μειοψηφικά. Γιατί δεν αναρωτιέται και δεν αντιδρά για αυτό. Γιατί εναντιώνεται στην εντολή και επιθυμία  της πλειοψηφίας του λαού να παραμείνει η Ελλάδα εντός ευρώ.
Χαράς ευαγγέλια για κάθε "λαμόγιο" της Ελλάδας που ευελπιστεί πλέον σε αναταραχή και την παρακμή για την επιβίωσή του με τις βρώμικες καταθέσεις του. Η δικτατορία της μίζας και οι ευυπόληπτοι πολίτες της, λίγο πάνω ή κάτω στα 2 εκατομμύρια, διαλύουν την Ελλάδα για να επιζήσουν οι ίδιοι σε όποιο Κράτος, αδιάφορο. Ίσως λίγο πιο κάτω από τον Όλυμπο, ίσως μόνο στο Κράτος των Αθηνών.
Ο ρομαντικός κ.Λαφαζάνης και ιδεαλιστής του 19ου αιώνα, του κομμουνισμού του Μαρξ που διάλυσε με τις αρχές του πολιτισμούς και επέφερε τη δυστυχία όπου εφαρμόστηκε, υπερασπίζεται τώρα τη φτωχοποίηση και απομόνωση της χώρας.  Μήπως θα μπορούσε άραγε να μας αναλύσει το πρόγραμμά του για την εισαγωγή πρώτων υλών, αγαθών και ανταλλακτικών με τη χρήση του άλλου νομίσματος που θα αποτελούσε κατ' αυτόν τη σωτηρία μας. Μήπως τότε θα ξεπουλάγαμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, την προσωπική και εθνική περιουσία μας, για λίγα εισαγόμενα αγαθά του δυτικού πολιτισμού. Εκτός και αν η Ελλάδα μεταμορφωθεί στον παράδεισο του κινέζικου ρυζιού και του κουβανέζικου πούρου.
Μόνο ντροπή και λύπη φέρνει η κατάντια της χώρας μας που αγνοεί κάθε υποχρέωση της, μετατρέπεται σε διεθνή τσαμπατζή και επιμένει να υπερασπίζεται τις σοσιαλιστικές μπαρούφες που μετέτρεψαν την Ελλάδα τα τελευταία 33 χρόνια σε ένα σοσιαλιστικό/ κομμουνιστικό κράτος παρία που εκλιπαρεί και εκβιάζει για την ύπαρξη της χωρίς ντροπή.
Ντροπή και η χλιαρή αντίδραση από την πλειονότητα των ιθυνόντων και του λαού που ερωτοτροπούν με το θάνατο της χώρας, νομίζοντας ότι με τις καταθέσεις τους θα υπάρχουν και την επόμενη ημέρα. Δεν τους εξήγησε κανείς το νόμο της ζούγκλας εντός της χώρας και το νόμο του ισχυρού εκτός της χώρας.
Ποιος θα πληρώσει και με τι αυτούς τους παραλογισμούς δεν μένει παρά να δούμε καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ με ή χωρίς συμφωνία είναι αδύνατο να οδηγήσει την κοινωνία μας στον 21ο αιώνα παρά μόνο στον 19ο αιώνα της εξαθλίωσης. 
Το αναμφισβήτητο είναι ότι ο ισχυρότερος θα είναι ο νικητής. Είναι ευκαιρία να ζυγίσουμε τις ηθικές αξίες των άλλων 18 χωρών και του ΔΝΤ και τις ηθικές αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα ως Πρωθυπουργού της χώρας. Ο πιο έντιμος ας νικήσει.
Μέχρι τώρα ο κ.Τσίπρας μαστιγώνει τη σαδομαζοχιστική ολιγαρχία που την ταυτίζει με τους δανειστές για να την τιμωρήσει και χαρίζει δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων σε αποτυχημένους επιχειρηματίες του χθες για να τους αναστήσει ως βρυκόλακες στο αύριο. Δάνεια τραπεζών που διέσωσε ο λαός με την υποβάθμιση της ζωής του.

Δανειστές που ομολογουμένως να επιδιώκουν τη χρεοκοπία που εξαγγείλλει σήμερα ο Έλληνας υπουργός Εσωτερικών για τους δικούς τους λόγους, τα δωρεάν μπάνια των λαών τους.   
Κρίμα με τόσο πλούτο να χορεύουμε το χορό του Ζαλόγγου, σε μία εποχή που δεν υπάρχει καν εχθρός. Ας καεί λοιπόν η Ελλάδα μήπως και ξαναγεννηθεί με πόνο. Ας έρθει η Νέμεσις επιτέλους να ξημερώσει η επόμενη ημέρα της Ελλάδας...

Thedayaftergr