Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Δεν χρειάζεται να είσαι εφοπλιστής για να έχεις ομάδα ποδοσφαίρου - Η Ομάδα του παπα Παύλου - πρόεδρος του Αϊ-Γιώργη κατέλαβε την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β1 Κατηγορίας

Δεν χρειάζεται να είσαι εφοπλιστής για να έχεις ομάδα ποδοσφαίρου - Η Ομάδα του παπα Παύλου - πρόεδρος του Αϊ-Γιώργη κατέλαβε την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β1 Κατηγορίας 
 Σε ένα πολύ όμορφο ματς, ο Άγιος Γεώργιος επιβλήθηκε 2-4 του Αίαντα Κορίνθου και κατέλαβε την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β1 Κατηγορίας και φυσικά θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του τη νέα σεζόν, στην Α2 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασόπουλο, για να γίνει το 0-2 από τον Μπούφη.
Στη συνέχεια, οι παίκτες του Αίαντα Κορίνθου, εκμεταλλεύθηκαν τη χαλάρωση των αντιπάλων τους και μείωσαν αρχικά σε 1-2 με τον Νικολάου Σ., για να φέρουν και το ματς στα ίσια πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με τον Τσίγκο.
Στο β’ μέρος, ο Άγιος Γεώργιος ήταν ανώτερος, έχασε ευκαιρίες με τον Αθανασόπουλο, τον οποίο σταμάτησε ο Γκούμας, ο Βελιζιώτης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παικτης είχε και χαμένο πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει.
Ο Σκλίας τελικά ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, ο οποίος στο 80’ πέτυχε το 2-3, για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 ο Αθανασόπουλος, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Σπουδαία επιτυχία για τον Άγιο Γεώργιο, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στην άνοδο, χρησιμοποιώντας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αρκετά νεαρά παιδιά.
Με δηλώσεις του, ο τεχνικός της ομάδας, αλλά και τερματοφύλακάς της, Γιάννης Χόντια τόνισε:
«Ευχαριστώ την διοίκηση, όλους τους ποδοσφαιριστές μου, που σε μια χρονιά γεμάτη πίεση, ένταση και αγωνία, κατάφεραν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών τους, να με δικαιώσουν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να γράψουν ιστορία καθώς ο σύλλογος για πρώτη φορά στην ιστορία, του καταφέρνει να πάρει την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Τους αφιερώνω λοιπόν αυτήν την τεράστια επιτυχία».
apopsi24.gr