Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Σπουδαίο τουρνουά πυγμαχίας στο Χιλιομόδι .

Ένα εξαιρετικό αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Χιλιομόδι, το τετραήμερο 24-27 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής και στο οποίο θα συμμετάσχουν πάνω από 150 αθλητές.
 Μια σπουδαία προσπάθεια που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου, Δημήτρης Μπίτζιος, ο οποίος ήρθε σε επαφή με δύο μεγάλα ονόματα του αθλήματος στη χώρα, τον Περικλή Τρικαλιώτη και τον Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ο πρώτος είναι Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, έχει υπάρξει και πρόεδρός της, ενώ κατά το παρελθόν αναδείχθηκε 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, ενώ έχει υπάρξει και 2 φορές Βαλκανιονίκης. Όσον αφορά τον κ. Αϊδινιώτη, είναι προπονητής της ομάδας πυγμαχίας του Παναθηναϊκού και φυσικά και αυτός έχει αναδειχθεί 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος.
Στα αγωνιστικά, όπως είπαμε θα συμμετάσχουν πάνω από 150 αθλητές, οι οποίοι μαζί με τους προπονητές τους θα βρεθούν στην Κόρινθο, κάτι που οφείλουμε να πούμε, είναι μια σπουδαία εξέλιξη για την πόλη, αλλά και τις γύρω περιοχές, καθώς τα ξενοδοχεία, αναμένεται να έχουν πληρότητα, ενώ και η αγορά της Κορίνθου, θα βοηθηθεί από τους επισκέπτες.

Στις 27 Απριλίου, την τελευταία ημέρα των αγώνων όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί, θα δώσουν το παρών και μεγάλα ονόματα της πυγμαχίας και όχι μόνο, Ολυμπιονίκες και άλλοι σπουδαίοι αθλητές.

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Χιλιομοδίου, αναμένεται να υποδεχθεί περίπου 700 θεατές καθημερινά, καθώς πρόκειται όπως είπαμε για μια σπουδαία διοργάνωση, που διεξάγεται και για πρώτη φορά στην Κορινθία.

Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί και όλοι οι χορηγοί, που θα βοηθήσουν, με το Δήμο Κορινθίων να είναι φυσικά και αυτός αρωγός αυτής της εξαιρετικής προσπάθειας.

.sfedona.gr