Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Από το τσάμπα 0,05% της ΕΚΤ στο 1,5% του ELA και η Κυβέρνηση ανακοινώνει ότι το τραπεζικό σύστημα είναι διασφαλισμένο, από την Ευρώπη…
Οι κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης με τη βούληση του λαού είναι πλέον ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο Υπουργός Οικονομικών της και τον εκπροσωπούν δημοκρατικά στον κόσμο. Όλοι ευχόμαστε την επιτυχία του έργου τους και την ευημερία του λαού μας.
Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα όλη η Δύση είναι λάθος και εμείς έχουμε αποκλειστικά τη γνώση της αλήθειας. Ακόμα και οι ΗΠΑ απομακρύνονται διακριτικά από τις θέσεις μας και η Ελλάδα και ο λαός της κατ’ επέκταση εξωθείται να αναζητά συμμάχους σε άλλους πολιτισμούς.
Υπήρξαν βέβαια περιπτώσεις που στην ιστορία ο αδύναμος είχε το δίκιο και μάλιστα επικράτησε σε άνισες μάχες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νίκη του δικτάτορα Μεταξά εναντίον των φασιστών Ιταλών που επιβουλεύονταν την επικράτειά μας. Η ειδοποιός διαφορά σε όλες αυτές τις μάχες διαχρονικά ήταν η ηθική υπεροχή του αδύναμου.
Σήμερα δεν είναι ξεκάθαρο αν η Ελλάδα διαθέτει την ηθική υπεροχή όταν υπερασπίζεται το διορισμό δημοσίων υπαλλήλων και τους αιώνιους φοιτητές ως μοντέλο παιδείας. Θα φανεί σύντομα στην έκβαση του αγώνα του νέου Πρωθυπουργού μας καθόσον ο χρόνος πλέον είναι καταλυτικός στις παγκόσμιες εξελίξεις και η ιστορία δεν μπορεί να περιμένει.
Το πιο επικίνδυνο είναι η εμμονή της Ελλάδας να συμμετάσχει στο ΝΑΤΟ, το οποίο εγγυάται την ακεραιότητά της σε επίθεση από άλλα κράτη συμπεριλαμβανομένου εξ ορισμού και των μελών της, ενώ ταυτόχρονα την ώρα που χύνεται αίμα μεταξύ Δύσης και Ανατολής να επιμένει να θεωρεί την επιτήδεια ουδετερότητα ως την καλύτερη εθνική στρατηγική, αναζητώντας ρώσικους εξοπλισμούς και ανακηρύσσοντας το 2016 έτος ελληνορωσικής φιλίας. 
Η Ελλάδα πρωταγωνίστησε στην ιστορία με πολλαπλά κέρδη όταν τόλμησε και συμμετείχε στις διεθνείς εξελίξεις με την πλευρά των νικητών με αποκορύφωμα τον αγώνα κατά του άξονα του ναζισμού και όχι όταν «περί αλλότριων τύρβαζε». Δεν ήταν πιο μακριά η Ουκρανία το 1919 που επέφερε την απόβαση του ελληνισμού στην Σμύρνη.
Η εσκεμμένη αποχή των Ένοπλων Δυνάμεων από την προάσπιση των αξιών της Δύσης από το 1990 και μετά χαρακτηρίστηκε από την κυριαρχία της μίζας, που όπως ειλικρινώς ομολόγησε και ο νέος Υπουργός Άμυνας κ.Καμμένος κατέληξε στο γεγονός από τα δέκα ελικόπτερα που πλήρωσε ο φορολογούμενος Έλληνας να πετούν μόνο τα δύο, χωρίς να απολογηθεί ακόμα κανείς για αυτό.
Η εμμονή σε συνεργασίες με τον εχθρό της συμμαχίας δεν μπορεί να επιφέρει παρά μόνο δυστυχία και σε συνδυασμό με την οικονομική απομόνωση από την Ευρώπη, που δείχνει να επιζητεί η νέα Κυβέρνηση εκ του αποτελέσματος, σημαίνει τον κώδωνα του κινδύνου για επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Όπως λέει και ο λαός «όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια» και η χειρότερη θέση είναι να είσαι ανάμεσά τους. Αυτό που επιδίωξε ο Μακάριος στο παρελθόν και ο Κώστα Καραμανλής μετέπειτα με δυσάρεστα αποτελέσματα για το λαό τους και τα εδάφη τους.  
Ευχόμαστε να επικρατήσει η λογική και να εξαρθρωθεί η πραγματική αιτία του ελληνικού κακού που επιδιώκει μία παγκόσμια ανούσια αντιπαράθεση εις όφελος του και εις βάρος του ελληνικού λαού… 
thedayaftergr.blogspot.gr