Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Είναι πασιφανές ότι ο νέος και άπειρος Πρωθυπουργός μας αδυνατεί να τηρήσει την υπόσχεσή του και να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και τους Έλληνες στην Ευρώπη.
Το μεσοδιάστημα μεταξύ των Eurogroup προφανώς οι εταίροι προσομοίωσαν την απομάκρυνση της Ελλάδας από την ευρωζώνη και σήμερα πέταξαν την μπάλα στη νέα Κυβέρνηση της Ελλάδας.
Ο πιο μεγάλος σύμμαχος της χώρας η Γαλλία του Νότου με τον πιο επίσημο τρόπο διατύπωσε την αποδοχή του σεναρίου της εξόδου της χώρας από το ευρώ.
Ο κ.Τσίπρας όπως και ο λαός θέλει να διαπραγματευτεί να αποτινάξει την πραγματικότητα που δημιουργήσαμε οι ίδιοι αλλά δεν έχει δυστυχώς τι να διαπραγματευτεί εκτός από την εθνική αυτοκτονία μας. Σε κάθε περίπτωση ο νικητής είναι πάντα αυτός που έχει το χρήμα και η Ελλάδα διαθέτει δις ευρώ αλλά στις τράπεζες της Ελβετίας και των εξωχώριων νήσων δυστυχώς. Το φύλο μας δεν είναι δυνατό σε αυτή την παρτίδα. Δεν είναι καν ηθικό.
Η μόνη λύση είναι η άμεση συνδρομή των έμπειρων κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου με τον φέρελπι κ.Θεοδωράκη στο κ.Τσίπρα και το επιτελείο του για μία λύση αξιοπρέπειας μέσα στο ευρώ.
Ο λιγοστός λαός που μαζεύεται αυτές τις μέρες στις συγκεντρώσεις οφείλει να πληθύνει όχι όμως για να αντιταχθεί στους Ευρωπαίους αλλά για να συνδράμει ενωμένος σε μία εθνική λύση που μόνο στόχο θα έχει το ξεκλήρισμα της ελληνικής μαφίας που εκμεταλλεύεται τον πατριωτισμό όλων και μας ωθεί κοιμισμένους στον γκρεμό.
Ο ελληνικός λαός δεν καταδίκασε το Μνημόνιο. Ο ελληνικός λαός καταδίκασε την καταπίεση από τα ντόπια πολιτικά και επιχειρηματικά καρτέλ. Αυτή ήταν η εντολή του.
Η Ευρώπη δεν θα αλλάξει τους κανόνες της για αυτούς που ψήφισαν την προστασία της ντόπιας νομεκλατούρας. Αν αλλάξει δεν θα είναι Ευρώπη πια.
Τέρμα στις αμπελοφιλοσοφίες, παράταση και ξερίζωμα της ολιγαρχίας μέσα στο ευρώ για τον ελληνικό λαό και τις οικογένειές μας. 
Συγκεκριμένες προτάσεις και όχι την μπάλα στην εξέδρα. Ούτε στον Πρόεδρο, φυσικά.
Μία καλύτερη ζωή για τη νέα γενιά που έρχεται και δικαιούται να ζήσει χωρίς ντροπή στην Ευρώπη. 

Δεν μπορεί όλοι οι λαοί της Ευρώπης, από Βορρά ως Νότο και από Ανατολή ως Δύση να είναι λάθος.
Τίποτα λιγότερο, κύριε Πρωθυπουργέ…
 
thedayaftergr.blogspot.gr