Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει τις ύβρεις του διευθυντή του κομματικού Ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατία και τη δημοσιογραφία, η άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει την αθλιότητα του «δημοσιογράφου» του κομματικού Ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού.
Η παράταξη των αριστεριστών συντρόφων του κ. Αρβανίτη, η ίδια που πριν λίγους μήνες παρουσίαζε το βιβλίο του Κουφοντίνα, μπλόκαρε την καταδίκη του από την Ένωση, θεωρώντας τις αγοραίες ύβρεις του κατά του Πρωθυπουργού, ως  «μέσο έκφρασης συμβατό με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας». Η παράταξη της επί χρόνια κρατικοδίαιτης συμπαρουσιάστριάς του  Μαριλένας Κατσίμη και του «ιού» Δημήτρη Τρίμη, επέλεξε να ταυτιστεί με τον βούρκο αντί με τη Δημοκρατία, με την ιδεολογική τρομοκρατία αντί με την αλήθεια, με την κομματική εξάρτηση αντί  με την ευπρέπεια.
Ντροπή και όνειδος!».