Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Ο λαός ψήφισε και αποφάσισε να κλείσει το βιβλίο της μεταπολίτευσης. Το μελάνι όμως δεν έφτασε και δύο σελίδες έμειναν κενές. Αυτές τις δύο σελίδες πανούργα βρήκε κενές και κατέλαβε το παρακράτος του χθες, που χρεοκόπησε τη χώρα και την κοινωνία προμηνύοντας κακούς οιωνούς για το άμεσο μέλλον μας.
Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και αυτή η Κυβέρνηση με τον κ.Τσίπρα Πρωθυπουργό δεν θα μπορέσει να απαλλαγεί από τους ραδιούργους της μεταπολίτευσης που κατέστρεψαν τα πάντα στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας.
Η προβιά που κάλυπτε όλα τα σκάνδαλα απλώς αλλάζει χρώμα και γίνεται ροζ με μπλε βούλες. Πώς να ελέγξει τους λαθρέμπορους καυσίμων και τα στημένα πλυντήρια του δανεικού χρήματος όταν ο παρακρατικός μηχανισμός θα συνυπάρχει στην Κυβέρνηση Τσίπρα με πρωταγωνιστές της περασμένης δεκαετίας. 
Οι σελίδες όπως όλα δείχνουν ότι έμεινα σκόπιμα κενές για να χωρέσουν τους αντιγραφείς της ελληνικής ιστορίας, που επαναλαμβάνεται πλέον βαρετά αλλάζοντας προβιές και υπηρετώντας ιδιοτελή συμφέροντα.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν το τέλος της μεταπολίτευσης θα κρατήσει άλλα δύο χρόνια και αν θα τελειώσει με μία τελεία ή το βιβλίο θα καεί στο τέλος όπως όλα αυτά τα χρόνια καιγονταν οι εφορίες που είχαν περισσότερα στοιχεία από αυτά που έπρεπε.
Με μόνη διαφορά φυσικά ότι τώρα θα καεί και η Ελλάδα.
Το μεγάλο ερώτημα στην πολιτική ιστορία μας θα είναι γιατί ο κ.Τσίπρας μετά τη μεγάλη νίκη του και ενώ είχε εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία του τόπου δεν προσέφυγε στο Ποτάμι για την αναγέννηση της χώρας και έσπευσε να γίνει εξαρτώμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες... 
 
 thedayaftergr.blogspot.gr