Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Από... πεντάρα, σε πεντάρα θα πετά, ΑΕΚ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 5-1

  Η... προέλαση της ΑΕΚ συνεχίζεται με εντυπωσιακό τρόπο! Η Ένωση λίγες ημέρες μετά από τη νίκη πρόκριση επί του Ατρόμητου «σκόρπισε» την Καλλιθέα στο ΟΑΚΑ με 5-1 φτάνοντας στη 10η νίκη της στο πρωτάθλημα σε 11 αγώνες.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που... εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τρεις διαφορετικούς τρόπους σημειώνοντας χατ τρικ.
 Η Ένωση μπήκε φορτσάτη και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς. Στο 6' μετά από κόρνερ του Μάνταλου, ο Αραβίδης έπιασε το μονοκόμματο σουτ και έκανε το 1-0
Πριν... κοπάσουν τα πανηγύρια, στο 11' έπειτα από νέα εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου, ο Μπρέσεβιτς αυτή τη φορά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Ο ίδιος παίκτης με δυνατού σουτ που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία, έκανε το 3-0 στο 39' που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Καλλιθέα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και μείωσε σε 3-1 στο 47' με τον Ντουρμπισάι.
Ωστόσο στο επόμενο λεπτό, ο Μπρέσεβιτς μετά από πάσα του Ρόβα, πλάσαρε τον Κατσούλη για το 4-1.
Στο 54΄η καλλιθέα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολή (με 2η κίτρινη) του Πίκολο και στο 66' ο Ντούνης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
ΑΕΚ: Ανέστης, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Ρόβας, Γιόχανσον (60' Ζόριτς), Ανάκογλου, Αραβίδης (77' Τσεβάς), Μάνταλος, Ντούνης, Μπρέσεβιτς (68' Φαγέ)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (46' Ντουρμπισάι), Ματσάντο, Μιχαλόπουλος, Αρναρέλλης, Αριανούτσος (64' Σταμόπουλος).
«Λύτρωση» στο παρά πέντε για τον Απόλλωνα
Ο Απόλλων είδε κι έπαθε μέχρι να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Επισκοπής με 1-0 στη Ριζούπολη και να πανηγυρίσει τη νίκη που τον φέρνει στην 3η θέση του 1ου ομίλου,'
Η κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 85' από τον Δημήτρη Καραδέμητρο έκρινε το παιχνίδι,
Νωρίτερα ο γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Χατζηζήση στο 66', ενώ από το 70' η Επισκοπή έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γιώργου Πυθαρούλη.
  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Πίτκας, Χατζηζήσης (84' Ψιάνος), Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης, Ηρακλής, Χατζής (52' Κυβελίδης), Βάντερσον, Καραδέμητρος, Γκονζάλες (50' Λαγός), Φαρινόλα
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης (23' λ.τ. Δρακάκης), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (63' Λιονάκης), Λάμπρου, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης (83' Βιτώρος)

Τρίτη νίκη για τον Φωστήρα
Με σκόρερ τον Ρενάλντο Ράμα στο 17' ο Φωστήρας πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, επικρατώντας του Άλιμου στον Ταύρο με 1-0 κι ανέβηκε στην 8η θέση στη βαθμολογία του 1ου ομίλου
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γκέκας, Μήτκας, Αχείμαστος, Γρομητσάρης, Ζυγογιάννης (26' Βλάχος), Τεγούσης, Κακαράς, Σιώπης, Μουστόγιαννης (53' Σακελλαρίου), Ράμα (77' Μουκίδης), Ποτουρίδης.
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ:
Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης (70' Ρούπι), Νικολόπουλος, Γαβρήλ, Γούλας (46' Κάρδαρης), Μπεριέξ, Παντελής (56' Σταύρου), Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου.

Ομο και γκολ για Ερμιονίδα
Ο Σουλεϊμάν Όμο με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη με 1 - 0 στην Ερμιονίδα επί του Παναιγιάλειου στο Κρανίδι και πέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Παναιγιάλειος, που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπούνα στο 70', δεν μπόρεσε να αποφύγει την 4η ήττα.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παπανικολάου, Ομο, Ιασωνίδης, Βλαχόπουλος, Τούτοριτς, Σαντιάγκο (74' Σβόγιτς), Κουτσοσπύρος, Ταπέ, Παβίσεβιτς, Μηλιώτης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Σταμογιάννος (56' Ντο Σάντος), Σκαρτσίλας, Μπούνας (82' Μίλιεβιτς), Μπουρλάκης, Σεχολάρι.



Η 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
1ος Όμιλος
Φωστήρας - Άλιμος 1-0 (17' Ράμα)
Απόλλων Σμύρνης - Επισκοπή 1-0 (85' Καραδέμητρος)
Ερμιονίδα - Παναιγιάλειος 1-0 (43' Όμο)
ΑΕΚ - Καλλιθέα 5-1 (7' Αραβίδης, 11', 39', 50' Μπρέσεβιτς, 66' Ντούνης / 48' Ντουρμπισάι)
Πανηλειακός-Ηρακλής Ψαχνών 0-3 (Άνευ αγώνα)

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου
Χανιά-Παναχαϊκή 18:00 (ΟΤΕ4)
Ρεπό ο Αχαρναϊκός