Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αστεράτος... μέσα στην βροχή! ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0


Στην βροχερή Τρίπολη ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου, επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές και συνεχίζει να κρατά το αήττητο στην έδρα του.

Το γήπεδο έκανε το παιχνίδι πολύ δύσκολο και για τους παίκτες των δυο ομάδων, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι μπόρεσαν να διαχειριστούν καλύτερα τις ιδιαίτερες συνθήκες.
Σε έναν αγωνιστικό χώρο με αρκετό νερό και υπό καταρρακτώδη βροχή ο Αστέρας κατάφερε και προηγήθηκε στην πρώτη του επαφή με την εστία του Πανιωνίου με γκολ του Σανκαρέ στο 3΄.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, είχαν τον έλεγχο, είχαν την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να πιέσουν τον Πανιώνιο, κυρίως με γεμίσματα το πρώτο 45λεπτο.
Η άμυνα του Πανιωνίου από την άλλη έδειξε κάποια προβλήματα, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μην μπορεί να πλησιάσει με αξιώσεις την περιοχή του Αστέρα
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπορεί να προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο, αλλά ο Αστέρας πέτυχε και δεύτερο γκολ.
Ο Μπαράλες τσίμπησε την μπάλα μετά από μπαλιά του Μουνάφο και με ένα πολύ ωραίο γκολ πέτυχε το 2-0 για τον Αστέρα στο 56΄.
Ο Πανιώνιος στην πορεία δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, ο ρυθμός του ματς έπεσε και έτσι ο Αστέρας πήρε τη νίκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81΄Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε (69΄Έντερσον), Μάσα (46΄Φακούντο)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (75΄Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59΄Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52΄Μπουμάλ), Φούντας