Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Άνοιγμα Τίπρα στους ψηφοφόρους της ΝΔ! – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βαράει το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν!

Την προεκλογική... εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από το Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας, που μιλώντας στην περιφερειακή σύσκεψη του κόμματός του στην Κρήτη αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο ζήτησε συμμαχίες για να κυβερνήσει τη ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά για πρώτη φορά έκανε άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τους να εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του.
Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε «στους εργαζόμενους, στους μικρομεσαίους, στους αγρότες, στους συνταξιούχους, που μέχρι χτες ψήφιζαν τη ΝΔ και έτρεφαν ελπίδες από τη ΝΔ. Για να τους πω: Δεν είναι η ΝΔ το κόμμα σας. Δεν πιστεύουμε ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα το θέλετε. Δεν πιστεύουμε ότι άνθρωπος της συντηρητικής παράταξης θέλει να υπάρχει τόση φτώχια. Και τον καλούμε να αγκαλιάσει και αυτός το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση για να χτίσουμε μια δίκαιη και αξιοπρεπή Ελλάδα».
 Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να στείλει και μηνύματα στο εξωτερικό, προς τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τις αγορές τις οποίες... "απείλησε" πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα βαράει το νταούλι κι εκείνες θα "χορεύουν". «Ή για να το πω αλλιώς, εμείς θα παίζουμε τη λίρα κι εκείνοι θα χορεύουν πεντοζάλη!».
 Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για κέντρα εγχώριας διαπλοκής και διεθνούς τρομοκρατίας που «τρομοκρατούν και γαβγίζουν», αλλά όπως είπε «ο πολιτικός τους χρόνος έχει τελειώσει».
Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «η επίσπευση της διαδικασίας για την εκλογή προέδρου δεν είναι παρά ένας σπασμός πριν το τέλος.

Πληροφορίες από Newsit.gr