Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε την προεκλογική περίοδο από το Σινέ Κεραμεικός

Ο Αλέξης Τσίπρας  άνοιξε την προεκλογική περίοδο από το Σινέ Κεραμεικός, όπου το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε ομιλία.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ομιλία του άσκησε σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση και επιτέθηκε προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
 Τώρα το μέλλον τη χώρας είναι στα χέρια του λαού μας”, σημείωσε και υπογράμμισε: “Τελεία και παύλα στα παραμύθια του τρόμου”. Επίσης, δεσμεύθηκε πως «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί χωρίς κανένα αστερίσκο τις καταθέσεις των πολιτών στις ελληνικές τράπεζες».
Για τις εκλογές σημείωσε πως είναι αισιόδοξος για νίκη του κόμματός του: “Μπροστά μας έχουμε τώρα την πιο κρίσιμη μάχη. Τη μάχη των εκλογών....
Σχετικά με τις προεκλογικές, αλλά και μετεκλογικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως είναι “όλοι καλοδεχούμενοι να συμβάλλουν ανιδιοτελώς, αλλά εμείς δεν υποσχόμαστε θέσεις στο Επικρατείας ή στα υπουργεία”.
Τέλος, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να τοποθετηθούν ενόψει εκλογών υπηρεσιακές διοικήσεις στα υπ. Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Τύπου & Προστασίας του πολίτη