Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Έκρηξη αυτοκινήτου με εκρηκτικά στην Αττική Οδό – Ένας νεκρός

Είχε εκρηκτικά το αυτοκίνητο που εξερράγη στην Αττική Οδό; Απίστευτο σενάριο Αυτοκίνητο τύπου smart που φέρεται να ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη στο 55ο χιλιόμετρο της Αττικής  Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα. με αποτέλεσμα ο άνδρας οδηγός του αυτοκινήτου να χάσει την ζωή του και μια γυναίκα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Το αυτοκίνητο υπό άγνωστες συνθήκες πήρε φωτιά και αμέσως ακολούθησε έκρηξη.


asthenoforoΣύμφωνα με την Πυροσβεστική σημειώθηκε έκρηξη σε εν κινήσει όχημα στο ύψος της εξόδου 1 της Αττικής Οδού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.Άλλες πληροφορίες μιλούν για φωτιά μετά από πρόσκρουση στο στηθαίο και έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης 
Παραμένει άγνωστο εάν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο άρχισε να “σέρνεται” πάνω στη νησίδα με αποτέλεσμα να προκληθεί σπινθήρας που προκάλεσε φωτιά και στη συνέχεια έκρηξη ή εάν στο αυτοκίνητο υπήρχε ποσότητα εκρηκτικών.

Το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ήδη άνδρες της ασφάλειας ελέγχουν το χώρο ενώ πυροτεχνουργοί ερευνούν το αυτοκίνητο για ίχνη εκρηκτικών ή ακόμη και εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ήταν ένα ζευγάρι Αλβανών.

Εξαιτίας της έκρηξης σημειώθηκαν μικροσυγκρούσεις ανάμεσα σε άλλα οχήματα χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς.
 
Υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για έκρηξη ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει.