Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Α1 Κορινθίας Τελευταία μεγάλα ντέρμπι για το 2014 : ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ...

 http://www.asterasderveniou.gr/images/stories/filika/proetoimasia2014.jpg 
Ακρώς ενδιαφέρουσα είναι είναι η τελευταία (13η) αγωνιστική της χρονιάς που φεύγει , στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας. Η 13η αγωνιστική, που διεξάγεται αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα , περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής αλλά και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
Στο Δερβένι , στο " Κώστας Βυζάς" θα γίνει το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στον Αστέρα Δερβενίου και στην εκ των πρωτοπόρων ομάδα του Α. Ο. Ζευγολατιού , ενώ ή έταιρη πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 , συγκρούεται στο Συνικοισμό μέ τον ΠΑΣ Κόρινθο. Και οι δύο αγώνες είναι ανοικτοί για κάθε αποτέλεσμα. Με νίκη ο Αστέρας και πιθανή ήττα της Κορίνθου '06, στο Συνοικισμό, η δυναμική ομάδα της Δυτικής Κορινθίαςπιάνει τους 2 πρωτοπόρους στο βαθμολογικό "ρετιρέ" , όπως και σε περίπτωση νίκης της Θύελλας Πετρίου,στο Ξυλόκαστρο ,όπου δοκιμάζεται κόντρα στον Πανκαμαριακό.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν καί οι αγώνες στους Αγίους Θεοδώρους ανάμεσα στους "Αγίους" και στον Κύψελο Κορίνθου και στη Νεμέα όπου μάχεται ο Παννεμεατικός με τον Πέλοπα Κιάτου.
Το πρόγραμμα της 13ης και τελευταίας αγωνστικής για 2014, συμπληρώνουν οι αγώνες του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου , στο "Θώδειο" . της Ελλάδος Βέλου με το Σπαθοβούνι, στο Βέλο και του Τενεάτη με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, στα Αθίκια.


Η 13η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
 ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η βαθμολογία σε 12 αγώνες
1 Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 27
2 ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 27
3 ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 24
4 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 24
5 Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 21
6 ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 20
7 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 17
8 ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 17...

* Tα πρωταθλήματα της Α2 , της Β1 και της Β2 Κορινθίας θα επαναρχίσουν με τη νέα χρονιά