Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Το "Πρώτο Θέμα"... βγάζει στη σέντρα όσους επιχειρηματίες φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Themos-Anastasiadis Ένας ακήρυχτος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές εβδομάδες στον χώρο των Ελλήνων επιχειρηματιών, με τα ΜΜΕ να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο.
Την αρχή έκανε το “Βήμα της Κυριακής”, μέσω του οποίου ο Σταύρος Ψυχάρης έχει… βγάλει στη σέντρα επιχειρηματίες και παράγοντες που υποστηρίζει ότι θα έβλεπαν με θετικό μάτι την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εκτοξεύοντας ακόμη χτύπημα-ρουκέτα κατά του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο, τον οποίο χαρτογραφεί… πλησίον της Κουμουνδούρου.
Σήμερα, τη σκυτάλη παίρνει η μεγαλύτερη κυριακάτικη εφημερίδα, το “Πρώτο Θέμα”, που με βασικό χτύπημα στην πρώτη σελίδα, και αναλυτικό ρεπορτάζ στο εσωτερικό της, υποστηρίζει ότι “τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής οικονομίας έχουν όλο και πιο στενές επαφές με την ηγεσία της Κουμουνδούρου, προετοιμαζόμενα για παν ενδεχόμενο”.
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του έχουν επιδιώξει το τελευταίο διάστημα παράγοντες από τον Σπύρο Λάτση με το Ίδρυμα Νιάρχος, χωρίς να εξαιρείται ο ΣΕΒ, και υπό την ηγεσία του Θεόδωρου Φέσσα πλέον.
Το δημοσιογραφικό παιδί του Θέμου Αναστασιάδη λοιπό προχωρεί ένα βήμα παραπέρα σε αυτόν τον “ακήρυχτο πόλεμο”, και το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που έρχονται αναμένεται ακόμη περισσότερο… καυτό.

ysterografa.gr