Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς και η… μισή Βουλή στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ!

neas-ionias-147

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πολλοί υπουργοί και βουλευτές, ο εκδότης του “Βήματος” Σταύρος Ψυχάρης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου ήταν μεταξύ εκείνων που τίμησαν με την παρουσία τους τον νέο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.
Ο νέος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας ήταν ο στενότερος συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, ως Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, και απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης σε εκκλησιαστικούς και πολιτικούς κύκλους.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το ρεπορτάζ του εκκλησιαστικού site www.romfea.gr,  από την πλευρά των Ιεραρχών βρέθηκαν σήμερα στη Νέα Ιωνία ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ηττημένος της αρχιεπισκοπικής εκλογής από τον κ. Ιερώνυμο, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, που δεν συνηθίζει να παρίσταται σε τέτοιες περιστάσεις, αλλά τίμησε έτσι τον κ. Γαβριήλ, ο εκδότης του “Βήματος” Σταύρος Ψυχάρης, άλλοτε πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, και ο γιος του, βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, οι υπουργοί Χαράλαμπος Αθανασίου, Νίκος Δένδιας, Αργύρης Ντινόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Σταμάτης, καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου, η οποία είναι δημοσιογραφικό “παιδί” του ΔΟΛ, καθώς είχε για πολλά χρόνια την ευθύνη του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ.

ysterografa.gr