Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Τα «παραμύθια της Χαλιμάς» περί σύγκρουσης Δένδια με Σαμαρά και η Β’ Αθηνών

dendias-samaras
«Παραμύθια της Χαλιμάς» χαρακτηρίζουν από το περιβάλλον του Νίκου Δένδια τα όσα γράφονται και ακούγονται κατά διαστήματα για κρίσεις στις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που φτάνουν μέχρι και στο ευφάνταστο σενάριο ότι ανακοίνωσε με δική του… πρωτοβουλία ο Υπουργός Ανάπτυξης την εκλογική του κάθοδο στην Β΄Αθηνών!


Καταρχήν αναφέρουν πως οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι πάρα πολύ καλές. Δεύτερον, επισημαίνουν ότι όσοι ξέρουν τον Αντώνη Σαμαρά, γνωρίζουν πως τέτοιο ενδεχόμενο.. να ανακοινωθεί υποψηφιότητα χωρίς τη έγκριση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, δεν «παίζει» ούτε κατά διάνοια, ενώ ούτε κατά διάνοια θα έκανε κάτι τέτοιο ο Νίκος Δένδιας.
Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι κάποια «ζιζάνια» που δεν ανήκουν καν στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, έχουν θορυβηθεί πάρα πολύ από τις δημοσκοπήσεις στη Β’ Αθηνών. Όπως επίσης θορυβήθηκαν κάποιοι άλλοι από τα πολλά και θερμά συγχαρητήρια που απέσπασε από βουλευτές της ΝΔ ο Νίκος Δένδιας, όταν ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε και τον έβαλε να μιλήσει ακριβώς πριν την δική του ομιλία κατά την συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.
 Είναι φανερό πως κάποιοι ή κάποιες δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι στην επόμενη Βουλή δεν θα εκλεγούν, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τις υποψηφιότητες στη Β’ Αθηνών… και για αυτό το λόγο.. καταφεύγουν στα «Παραμύθια της Χαλιμάς»!
Η Β' Αθηνών έχει μεγάλο πολιτικό και κατ' επέκταση κοινωνικό ενδιαφέρον ..και παραμύθια θα ακουστούν πολλά..

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr