Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ προκαλεί η επιχειρησιακή σχεδίαση, η ικανότητα και οι στόχοι των τρομοκρατών της Ελλάδας. Είναι φανερό ότι η εξάντληση κάθε πολιτικού μέσου αποσταθεροποίησης της χώρας εξώθησε τον φυσικό αυτουργό της ανωμαλίας στην επιστράτευση της ωμής βίας για την επίτευξη της διάλυσης της χώρας.

Δραστήρια πρόσωπα όπως οι κ.κ. Μαρινάκης, Φέσσας και Βενιαμίν αποτέλεσαν τους τρομοκρατικούς στόχους της δημοκρατίας, ασφάλειας και πολιτικής σταθερότητας της χώρας. Ποιος είναι λοιπόν αυτός που εκτελεί τη δημοκρατία διαχρονικά, με δικαστική ασυλία του ιδίου και των συνεργών του.

Η χώρα δεν μπορεί να προοδεύσει και να ευημερήσει όσο υπάρχει πολιτική αστάθεια. Ποιος να ονειρευτεί και να δημιουργήσει σε μία κοινωνία που είναι απρόβλεπτη. Ποιος Έλληνας ή ξένος να επενδύσει σε χρήμα, χρόνο και προσπάθεια αν η ελληνική κοινωνία δεν του εξασφαλίζει την ηρεμία στην πολιτική και την ασφάλειά του. Κανόνες στη διαβίωσή του.

Στο αίσθημα της ασφάλειας που εκφράζεται μέσα από την Ελληνική Αστυνομία και φωλιάζει στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκεται ο μίτος της Αριάδνης για την ελληνική πρόοδο και τη δημιουργία. Για αυτό φυσιολογικά και ο Υπουργός Άμυνας αναζητείται και δεν βρίσκεται ακόμα. Ο κ.Βενιζέλος δεν θέλει να σηκώσει το βάρος δια της κας Γεννηματά και ο κ.Σαμαράς ορθώς αντιλαμβάνεται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σηκώσει το βάρος. Το βάρος είναι μεγάλο και οι αράχνες πολλές για όλους μας. Η Ελληνική Αστυνομία με την σημερινή επιτυχία της δείχνει να σηκώνει ψηλά τη σημαία της Νέας Ελλάδας και να περιμένει το λαό.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλο αυτό το οργανωμένο για δεκαετίες σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, ηθικής και οικονομικής διάλυσής της, δεν μπορεί παρά να έχει έναν εγκέφαλο. Έναν συντονιστή που να μπορεί να διεισδύει και να διαβάλλει την πολιτική, δικαστική, επιχειρηματική και αμυντική ικανότητα της χώρας με κάθε τρόπο. Να επικοινωνεί με το εξωτερικό και τους εχθρούς της χώρας. Να προσεύχεται και να αντλεί τη δύναμη της χώρας. Όταν δεν υπάρχει τρόπος τέλος να τρομοκρατεί και να φωλιάζει. Τρομοκρατία προπαγανδιστική καθημερινά και κυριολεκτική ενίοτε.

Δεν μένει στον κ.Σαμαρά και τη Κυβέρνηση της χώρας, του ελληνικού λαού και των εκλεγμένων βουλευτών δημοκρατικά να εξασφαλίσουν την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα που θα επιφέρει την οικονομική και ηθική ευημερία και να εξοντώσουν τον εγκέφαλο της σπείρας. Πριν αποδομήσει αυτός τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και την ίδια την χώρα, την ίδια την κοινωνία.
 
Σαμαράς και Εγκέφαλος. Ψήφο εμπιστοσύνης στον νικητή...
 
thedayaftergr.blogspot.gr