Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο Αλέξης Κούγιας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κορίνθου


Από το Γραφείο τύπου του "ΠΑΣ Κόρινθος" ανακοινώθηκε  ότι:

Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Παναχαϊκής και προσωπικός φίλος του πρόεδρου της ομάδας ΠΑΣ Κόρινθος κ. Μαυρονάσιου από σήμερα 19-10-2014 συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ του ΠΑΣ Κόρινθος!
Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν την παρασκευή 17-10-2014 στη Κόρινθο και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου την προσεχή εβδομάδα στη Κόρινθο και θα παρουσιάσει τα πλάνα και τις θέσεις του για την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος!"

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε   ότι και κατά το παρελθόν ο Αλέξης Κούγιας έχει διατελέσει  πρόεδρος στην ομάδα, της Κορίνθου.

Χθες στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας, η Κόρινθος επιβλήθηκε με 5-0 επί του  Πανκαμαριακού   με τέρματα των Φραγκάκη (χατ τρικ) , Δελάρδα και Τζοσκούν
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πανούσης, Μαυρέλης Γ., Λέκκας, Ευθυμίου, Ξένος, Δελάρδας, Μπέλλης, Καρβούνης, Τζοσκούν, Λίμα, Φραγκάκης Έπαιξαν και οι: Δήμας, Αυγέρης, Λίνα
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Φραντζής, Δεσποτέλης, Κλουτσινιώτης Ν., Τουμπανάκης, Ραχανιώτης, Τακουμάκης, Σκούρας, Σωτηρόπουλος, Ενό, Κλουτσνιώτης Β., Τσιπάς Έπαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Καδάς, Καραγιάννης.
Ο επόμενος αντίπαλος της Κορίνθου το επόμενο Σάββατο , ο μέχρι στιγμής πρωτοπόρος Αστέρας Δερβενίου , τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας